lauantai 4. kesäkuuta 2016

Uusi palmu ja uudet kengät

Eilen kansainvälisillä markkinoilla minulle relevantein myyjä oli hollantilainen kukkatukkuri. Hänellä oli vaikka mitä ihania erikoisuuksia mukanaan, ja jouduin jyrkin ottein rauhoittelemaan itseäni. Meillä on tosi huonot resurssit huonekasveille.

Viuhkapalmu eteläikkunalla. Ja Yuta joka odottelee Coolcatin paketista itselleen kevyempää kesävaatetusta.

Rakastan tuota perinteistä tapaa jossa viuhkapalmun pähkinät ovat tuossa kasvin juurella. Ruukkukin on kaunis.

Jotakin uutta Yuta sentään ehti saada. Ostin kevyemmät kesäkengät Millyltä miitistä. Tulivat todella tarpeeseen sillä Alisa on hukannut toisen kenkänsä ja lyhyen aikaa nämä kaksi ovat vuorotelleet yhteisellä kenkäparilla. Surkeata...

Oikeastaan ihan hauskaa pitää blogissa kesäpäiväkirjaa. Ainakin näinä päivinä kun ei ole mahdotonta kiirettä ;)

4 kommenttia:

 1. Hieno viuhkapalmu! Yutahan voisi leikkiä vaikka viidakkopartiolaista sen katveessa! :)

  Minustakin tuntuu että alan pitää kesähaastejuttua vähän kuin päiväkirjamaisesti blogissa eli kirjoittelen saatteeksi jotain päivän tapahtumista jos siltä tuntuu. Kivaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kivaa että muutkin tekevät kesäoäiväkirjan!
  Olen ollut laiska kuvaaja koko kevään, joten ehkä tämä haaste virkistää blogiakin? Ainakin näin viikon jälkeen tämä vielä on hauskaa. Katsotaan kuinka pitkään ;)

  VastaaPoista
 3. Minäkin koetan aktivoitua tämän blogini kanssa. :) Se on ollut tosi hiljainen, mutta ehkä se löytyy taas jossakin vaiheessa muillekin lukijoille. Taidan itsekin päivittää sinne näitä kesäkuvia ainakin viikoittain, ellei päivittäin kerkiä. :)

  Odottelen noita markkinoita saapuvaksi tännekin. Toivottavasti sitten on vielä jotakin ostettavaa jäljellä! Viuhkapalmu näyttää ihanalta.

  VastaaPoista
 4. Moni blogi on ollut viime aikona hiljainen ja se on minusta sääli. Pidän blogeista kuitenkin kovasti enkä koe että joku Instagram voisi korvata niitä. Mahtavaa jos kesäkuvahaaste saa ihmiset aktivoitumaan!

  Huomasin että nuo markkinat kiertävät pitkin Suomea. Kiva konsepti minun mielestäni! Toivottavasti tekevät jokavuotisen perinteen. Eivätköhän nuo täydennä varastojaan välillä jotta joka kaupunki saa yhtä paljon ostettavaa. Mutta varoitan, se kukkakauppias valikoimineen on pyörryttävä.

  VastaaPoista