torstai 22. marraskuuta 2012

Pullip Street ensiesittelyssä.

Välillä tavallinen elämä lyö kynsille sellaisella voimalla että nuket joutuvat odottamaan. Olen pahoillani että jouduitte odottamaan Streetin ensikuvia näin pitkään! Koska kuvaamaan piti päästä heti kun paketti saatiin auki, on jälleen tuloksena satsi salamakuvia.

Siinä hän on! Tiesin että myyjä laittaa mukaan myös toisen asun, mutta kun laatikosta kuoriutui skeittaavan kiukkuteinin sijaan tyylikäs goottilolita, yllätys oli melkoinen!

Izan peili sopii tyyliin erittäin hyvin. Puku on komea. Hansikkaat, korsettiyläosa ja kaikki.

Lisää peilailua.Street on selvästi tyytyväinen tähän juhlavampaan asukokonaisuuteen.

Kuten kuvista näkyy, ykköskropalla on merkillepantavan suuret rinnat. Ihan toista kaliiperia kuin myöhemmillä. Sama juttu on myös kakkoskropalla. Nämä ensimmäiset vartalot ovat hyvin naisellisia.

Olen luvannut ottaa alastonkuvia ja kuvasarjaa eri vartaloista ihan ensi tilassa. Tulee olemaan kiinnostavaa vertailla niitä toisiinsa. Meillä on nyt vähintään yksi joka lajia.

Ensimmäinen vanha boksini! Kaikki aiemmat vanhat nukkeni, Jupi ja Panda ovat tulleet ilman omia laatikoitaan. Kovin on koruton nykyisiin verrattuna. Kuin olisi hyvinkin paljon vanhempi kuin sen 10 vuotta.

Ihka ensimmäinen Pullip-esite. Venuksen syntymä. Tosi suloinen. Huvittavaa on, että olen joskus piirtänyt Pullipin tuohon samaan asentoon. Ei siis mikään originelli idea...

Kolme ensimmäistä nukkea. Kovin ovat erikoista porukkaa. Olisi hauskaa tietää mitä varhaiset Pullip-suunnittelijat ovat ajatelleet?
Hinnatkin ovat olleet vielä kohtuulliset. 8.000 jeniä muut mutta Wind pyörän kanssa-setti 9.800 jeniä. Tuo varhainen Moon polttavan vaaleanpunaisine silmineen on muuten tyrmäävä!

Tuli mukana toki Streetin omatkin vaatteet. Kuten myös kassi, ketjuvyöhärpäkkeet ja usein kadoksiin jäänyt skeittilauta. Ykköstyypin kropalla on isompi lättäjalka verrattuna myöhempiin vartalomalleihin.

Vaatteet oli puettu tällaisen telineen ylle. Sen peffassa tosin lukee Mattel joten aidosta Pullip-kapineesta ei ole kyse. Mutta ei sen väliä, hauska ja tarpeellinen.

Street omissa vaatteissaan. Kyllä hän taitaa kuitenkin näin olla se luontevin. Säkkimäinen t-paita kätkee uhkeat muodot. Kaltaiseni tyylitumpelo joutui myös katsomaan mallikuvasta miten ketjurensselit puetaan...

Streetin tyypillisin ilme. Sen silmät kääntyvät hyvin sivuun ja koska kaula on aika pään takaosaan kiinnitetty, syntyy leuka edessä mulkoileva ilme. Nukella on vielä teineille tyypillinen kurja ryhti.

Meikki. Luultavasti käsin maalattu. Alaripset menevät miten sattuu ja kulmakarvoissa näkyvät siveltimenvedot. Silmän yllä on häivähdys keltaista. Meikki on niin kotitekoisen ja amatöörimäisen näköinen että meni kauan uskoa sen olevan nuken stock. En osaa päättää onko se liikuttavalla tavalla söpö vai puhtaasti hirveä?

Mielenkiintoinen nukke, ei voi muuta sanoa! Tähän tyyppiin täytyy selvästi ensin tutustua. Se kuitenkin on totta että näissä vanhimmissa Pullipeissa on jotakin särmää mikä uudemmista puuttuu. Suosittelen kanssakeräilijöille lämpimästi ainakin yhtä ikänukkea kokoelmaan!

Ensimmäinen kokemus ykköstyypin kropasta oli että eihän tämä netku poseta mihinkään. Mutta se oli vain sormituntuman puutetta. Kuten tästä laaduttomasta yösydämellä otetusta kuvasta näkee, ykköstyypin kroppa seisoo vaivatta omin avuin jopa silloin, kun asento on muuta kuin ihan suora ja stabiili. Nukke seisoo jopa niin hyvin että sen saattoi jättää tuohon töröttämään ja hakea rauhassa kameran.

5 kommenttia:

 1. Ai ai, hienoja kuvia. On kyllä persoonallisen näköinen nukke (kuin myös laatikko, jossa se tuli). Jos olet tuota goottiasua myymässä, olisin mielelläni ostamassa sen! ;)

  ~ Manjushage (<-- Pulli Suomessa)

  VastaaPoista
 2. Woah. Toi goottiasu on kyllä ihana. ;__;♥
  Aivoni sulavat. EN ole ikinä, koskaan, milloinkaan pitänyt ensimmäisistä pullipeista, mutta kun joku on niin rumaa, niin mulla tuppaa käymään sillein että siitä tuleekin tosi upea. Eli kun tätäkin neitiä kattoo niin tulee fiilis että "WOU. Tämähän on ihan kamalan hieno!". Argh, en osaa selittää, mutta nuo epämääräiset meikit ja silmät jotka eivät sovi mihinkään ovat oikeastaan aika uskomattoman coolit..♥

  Sitten tuo paketti. Ihanan simppeli, miksei enään ole noin koruttomia boxeja. "Vähemmän on enemmän". Rakastuin lisäksi tuohon Venuksen syntymä esitteeseen♥ Too cute. Pakko muuten kysyä että onko noissa orginaaleissa vaatteissa tarrakiinnitykset? Itselläni on yksi Jun Planningin nukke ja sen vaatteissa ei ole yhtään tarrakiinnitystä.

  Anteeksi sekava kommentti. En vain osaa kuvailla sitä tunnetta, minkä tämä neiti aiheuttaa. Mielenkiintoista, erittäin mielenkiintoista... Lisää kuvia, kiitos!


  - Tia

  VastaaPoista
 3. Street on tosiaan niin ruma että siitä tulee jo cool. Nuo keltaiset silmät ovat kuin kissalla ja niin sopimattomat mihinkään. Silti en vaihtaisi niitä mistään hinnasta!
  Piti ihan tarkistaa ja ei Streetinkään asussa ole ainuttakaan tarraa. Pelkkiä neppareita.

  VastaaPoista
 4. Yay, Street-kuvia! ^3^

  Kovin on mielenkiintoinen tyttö! Ihan ensinki hengen salpasi tuo upea goottihenkinen asu! Miten mahtava bonuslahja! Enkä tosiaan olisi odottanut että tuollaiset vaatteet sopisivat Streetille noin hyvin~

  Kiva että olit ottanut kuvaa myös tuosta esitteestä, se on tosi hauska lisä. :3
  Itse nukke on tosiaan jotenkin niin hellyttävä ja samalla seassa myös jotain sellaista, mitä ei voi oikein suoralta kädeltä sanoa rumaksi mutta... ehkä "omalaatuinen" olisi hyvä sana. :-D
  Stock vaatteet ovat tosi hienot, tykkään tuosta poikamaisesta tyylistä sekä skeittilaudasta. Minusta siniset hiukset ja keltaiset silmät ovat nimenomaan parasta tässä nukessa.

  Aina on kiva palata juurille ja katsoa nukkienkin suhteen niitä ekoja julkaisuja ja versioita.

  VastaaPoista
 5. On kyllä hienossa kunnossa pysynyt vanha nukke, kaikki osat tallessa vielä. Upea löytö, ja pääsi arvoiseensa kotiin! :)

  Minun ensimmäinen Pullipini oli Nero, joka sekin oli sieltä vanhemmasta päästä, vaikka ei ihan näitä ensimmäisiä kuitenkaan. Jotenkin olen tottunut vierastamaan näitä ihan eri näköisiä ensimmäisiä Pullipeja, nyt niitäkin osaa katsoa hieman eri silmällä kuin silloin harrastuksen alussa kuutisen vuotta sitten.

  VastaaPoista