tiistai 2. lokakuuta 2012

Pullip Big Froggy!

Pullip Froggy on Pullipstyle-nukkevälittäjälle suunniteltu pienen myyntierän (400 kpl) limited jonka esikuva on vuonna 2006 julkaistu mini-Pullip.
Jo ensimmäiset kuvat siitä suunnitelma-asteella nähtyäni tiesin, että tämä on minun nukkeni! Siinä on kaikki: Voimakkaat värit ja rohkea, valtavirrasta erottuva ulkomuoto. Lisäksi sen sammakonkudunvihreissä silmissä ja meikissä oli jotain hyvin perinteistä. Se erosi hyvällä tavalla tämän vuoden muista julkaisuista joista liian monella on itkuinen silmämeikki, onnettomat kulmakarvat ja hartsinukkejen tyyliin maalattu suu.
Tämä saa nettitilaajan sydämen aina hyppäämään kurkkuun. Paketti on rikki. Onko reikä ulottunut sisältöön asti?
En yleensä pyri moittimaan postia, mutta viime aikoina jokaisessa paketissani on ollut tuollainen reikä. Mitä hittoa te ihmisten paketeille siellä oikein teette?

Siinä se nyt on! Boksi on ihan minun makuuni. Kirkkaan keltainen ja sen kuviot ovat vahvaa, kirkasta vihreätä. Salama tosin kesytti värit. Mutta uskokaa minua, se ON räikeä. Sisuspahvi on voimakkaan turkoosi, ei pastellisininen kuten kuva väittää.


Kopiointi on selvästi ollut ongelma. Mistä lähtien Pullippien pakkauksissa on ollut hologrammi? Se on suloinen ja siinä on Bonitan kuva. Oliko niin sokea etten huomannut sitä Batgirlin laatikosta vai eikö sitä ollut?

Ihka ekat kuvat odotetusta Froggystäni. Salamalla ja iltayöstä. Ei ehkä fiksua mutta odottaakkaan ei pystynyt. Jos salamakuvat ahdistavat, nyt on viimeinen hetki poistua taajuudelta.

Argh, joku karva naamassa! Mutta ensimmäinen kasvokuva. Meikki on aika tavalla erilainen kuin suunnitelmissa mutta salama syö siitä leijonanosan. Huulet ovat persikkaisemman vaaleat kuin alkukuvissa ja silmien rajaus on todellakin neonvihreä.

Hihihiii. Ujostuttaa. Samalla tulee näytettyä rubiinikynnet. Luonnossa ne ovat ihan punaiset.

Kroppa on nelostyyppiä mutta minusta tuntuu että siihen on tehty joitakin muutoksia. Täytyy vertailla tätä ja Batgirliä joka on edellinen uusi nukkeni. Tiukka ja napakka tuo keho on. Narskuu ja vastustaa mutta myös seisoo ilman seremonioita. Tässä kuvassa tosin tuettuna. Alusta oli kalteva.

Nukkuva sammakko. Silmät menevät tiiviisti kiinni ja mekanismi on napakka.

Ilman sammakkoturkiksia. Ei sitä käy kieltäminen, tämä Froggy on ihan teinipimu.

Aika itsevarma pimu kumminkin, se on myönnettävä. Aivan eri tyyppinen kuin ujo Batgirl.

Kuvittelin että tämä olisi parempi kasvokuva mutta ei. Himmeältä värit tässäkin vaikuttavat. Silmien väri pysyy salamallakin oikeana.

Virkkasin saapumisilmoituksen saatuani Froggylle sopivia talvivaatteita. Myssyä ja kaulaliinaa Jupi ehtikin blogissa esittelemään. Mutta katsokaa miten hyvin ne istuvat väreiltään Froggylle!

On varmaan olemassa joku sääntö montako kuvaa per postaus olisi korrektia laittaa... Mutta kerrankos sitä uusia Pullippeja saapuu!

Lähemmäs ja vieläkin lähemmäs. Olen ihan fiiliksissä, tämä on ihan eri näköinen kuin mikään nukeistani.

Hengittäkää, tämä oli viimeinen. Kiitos katsomisesta!

6 kommenttia:

 1. WAU! Sammakko on kyllä livenä paljon vakuuttavampi kuin promokuvissa. Ja meikkiä myöten hyvin paljon ensimmäisten julkaisujen näköinen. Toivottavasti tuo leiskuva stock-tukka pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään, se on iso osa tytön viehätysvoimaa.

  VastaaPoista
 2. Viimeinkin omistajakuvia Froggystä! Todella tyylikäs neiti ja syötävän suloinen sammakkopuku! ♥ Myös peruukki hurmaa, se tuo niin elävästi mieleen oman Brand new Purezzani stock -peruukin parhaat päivät.

  VastaaPoista
 3. Voi ihana Froggy! Tänne varmaan jokupäivä saapuu! Niin lutunen ja kaikkea!

  VastaaPoista
 4. Miten kaunis Froggy onkaan! Upea ja paksu hiuspehko. Ihana. :3

  VastaaPoista
 5. aah mun silmät meni kuvia kattoessa! liika kirkkaita värejä tälle illalle :DD

  VastaaPoista
 6. ihana froggy ! toinen blogin tekiä eli kaverini jota sanotaan blogissamme tikkunekuksi (ja minua siniapilaksi) niin hänellä on kaksi mini froggyä.
  hänellä on siksi kaksi koska ensimmäisen mini froggyn vartalo oli mennyt katki ja laitettu teipillä kiini joten hän sai sitten uuden ja sai pitää vanhan rikkinäisenkin: )
  mut ihana nukke. rakastan tuota sammakko pukua " 3*
  T:Siniapila

  VastaaPoista