perjantai 5. lokakuuta 2012

Bara villapaidassa

Viime aikojen huomioni on ollut niin kiinni hartsisissa, että on ihan reilua heittää pari Pullip postausta peräjälkeen. Meillä on tietoliikenneongelmia ADSL.n kanssa enkä ole yhtään tyytyväinen tapaan millä mokkula nettiä hoitaa. Yritetään silti saada postaus läpi.

Bara on nukeistani vaikein kuvattava. Se on haastava yhdistelmä mustaa tukkaa, tummia silmiä ja ihan väritöntä kasvojen alaosaa. Sillähän ei ole sen enempää poskipunia kuin huuliväriäkään. Kamera on usein ihan pulassa sen valotuksen kanssa.
Tällä kertaa valo tuli vielä hyvin alhaalta ja lisäsi haastetta. Mutta sen ainoan aurinkoisen syyspäivän olin päättänyt taltioida, sanoi kamera mitä hyvänsä. Lopputulos oli kuitenkin runsas ja ihan onnistunut.

Koko shoottiin toi innoituksen Millyltä hankkimani ja hänen valmistamansa villapaita. Sama jota Jupi esitteli jo tuolla aiemmin. Pusero on ihana mutta lisäksi minusta oli hauskaa kiusata Baraa pehmentämällä tytön imagoa hippisemmäksi. Onneksi Bara kuuluu niihin aisiin joiden päällä kaikki näyttää hyvältä.

Bara onkin oikeastaan Millyn luomus sillä sekä pusero että peruukki ovat hänen käsialaansa!

Ruska alkoi kadota ennenkuin aurinko suvaitsi näyttäytyä. Sentään yksi koivu oli vielä vähän säästellyt lehtiään. Vaati hiukan mielikuvitusta saada ne nuken taustalle.


Rakastan tuota miten Baran keltaisiin silmiin tulee hehkua tumman vihreästä neuleesta.

Pajun rungot ovat ympäri vuoden kauniin väriset. Tuo villiviini, kärhö tai mikä lie on päättänyt tulla puutarhaani omin avuin. Löysin sen ensimmäistä kertaa näitä kuvia otettaessa.

Toivon että köynnös asettuu taloksi. Siinä on upea syysväritys.


 

3 kommenttia:

  1. Voi Bara on söpö! Onkos hänellä vielä stock-kroppa, vai oletko hänelle volksin vaihtanut? Ajattelin vaan kun yhessä kuvassanäkyypi vähän volksimaista kädenasentoa. Itse kun Baran aikoisin hankkia.

    VastaaPoista
  2. Hippityyli sopii kyllä erittäin hyvin Baralle. Yllättävää! :o

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Kyllä Bara on täysin stock-kroppainen. Barasuishou-Pullippien ongelmakohta on heikko ranne ja minunkin Baraltani on se katkennut ja liimattu. Eli siltä liikkuu vain toinen ranne. ei se kyllä yhtään haittaa, lähinnähän liike tulee kyynärpäistä. Noissa kuvissa käsien neitimäiset asennot taitavat johtua pikkuisen pitkistä hihoista.

    VastaaPoista