tiistai 30. lokakuuta 2012

Valkoista, oranssia ja vihreää

Froggyn talviasukokonaisuus alkaa olla kenkiä vailla valmis. Froggy lainasi Linnetiltä bootsit ja kävi katsomassa uutta lumikerrosta joka uhkaa tänään sulaa pois.

Jokin kuvien varastoinnissa nyt tökkii? Aiemmin tällä tavoin pienennettyjen kuvien laadussa ei ollut mitään moittimista, nyt ne näkyvät kansiossa kirkkaina ja blogiin liitettyinä sumenevat. Jos joku tietää tähän ratkaisun niin kertokaa!

Tämä testikuva on pienennetty toisella metodilla mutta tulos on yhtä tunkkainen. Käsittämätöntä!

No mutta näillä on pärjättävä. Tässä siis Froggyn talvioutfit. Huopatöppöset on vielä tekemättä.

Kuvan laatu kiusaa minua nyt ihan mielettömästi. Froggy on niin kirkasvärinen ja yksityiskohtainen että harmittaa jos näette hänet pelkkänä söhrynä.

Sillä näitä söpöstelykuviahan riittää. Valo uhkasi tässä vaiheessa käydä vähiin jopa näin sädehtivän värisen mallin kohdalla.

Rämpimässä villissä luonnossa. Toisin sanoen perennapenkissäni keltakurjenmiekkojen alla.

Kiitos katsomisesta! Palaamme taajuudelle seuraavan aurinkoisen päivän sattuessa kohdalle.

4 kommenttia:

 1. Pienennätkö kuvat jo ennen kuin lataat ne nettiin? Sillä keinolla ei pitäis tulla sumeita kuvia.

  Froggyn asu on kyllä aivan loistava. Valkoista lunta vasten nukke aivan hehkuu.

  VastaaPoista
 2. Froggy näyttää oikein kauniilta neuleissaan lumen ympäröimänä. Kaunis meikki ja upeat silmät tytöllä :). Oikein nuken kauneus vain korostuu neuleiden samojen värien korostamina.

  Annan sulle kysymyshaasteen --> http://vampyyrinuket.blogspot.fi/2012/10/haaste-keksilta.html

  VastaaPoista
 3. Oi, todella nätti ja siististi tehty asusetti~ Etenkin tykkään tuosta piposta sekä pikku sydämestä mekon helmassa. <3

  En muista olenko kommentoinut Froggya aiemmin mutta on tosi pirtsakan näköinen tyttö, nuo hiukset ovat ihanat, samoin meikki. Eipä uskoisi että sammakko voi muuntautua näin nätiksi tyttöseksi.

  VastaaPoista
 4. Minusta tämä Froggy on ihastuttavan pirteä ja raikas, ja ainakaan minun koneellani kuvat eivät näytä yhtään sen suttuisemmilta. Oikein nätti kuvasarja ihanasta tytöstä, virkattu asu sopii kivasti tyyliin ja tykkään retrohenkisestä värivalinnasta tosi paljon!

  VastaaPoista