tiistai 16. lokakuuta 2012

Peruukkibileet (varoitus: nuken rääkkäystä)

Leeken kimppatilauksessa tuli silmäripsien lisäksi mahtava pastellinen vyöry peruukkeja. Kaikkiaan kolme. Kaksi tilasin ja kolmas oli customperuukin kylkiäislahja.
Oli ihan sattumaa että kaikki olivat pastellisia monisävyisiä. Mutta ihan hauskaa. Minun nukeillanihan ei hirveästi sen sävyistä ilmettä ole.
Mutta nythän asialle voi tehdä muutoksen! Peruukkeja pääsi testailemaan ne kaksi onnetonta joilla on kaljut päät eli ei kiinni liimattua peruukkia. Ilmeistä näkee että tehtävä ei ollut ihan mieluinen... Bara ja Lydia eivät ole millään tasolla pastellivärien käyttäjiä joten kokeilusta tuli todella kiinnostava.
Leeken limited-värinen fairy olive polkkaperuukki on yhdistelmä vaalean ruskeata ja vihertäviä sävyjä. Kaunis ja neutraali mutta kivasti erilainen.

Liian suuriahan Dalin kokoiset peruukit olivat Lydialle mutta ei niin paljon että se kuvissa olisi haitannut. Tämä vihertävä ei ollut ollenkaan hassumpi. Ei värin eikä mallin puolesta. Ja sopi niin hyvin tuohon villapaitaan.

Sitten poistuttiin mukavuusaluelta. Kuten ilmeestä näkee ei enkelinsininen saparoperuukki ollut ihan Lydian tyylinen.

Onneksi kuvaan lupautui muutama muukin sinisävyinen henkilö.
Tämä peruukki oli lahja enkä siis valinnut sitä tehtaalta. Se on tosi kauniin värinen vaikkei muuten mikään laatuihme. Kiusaus hankkia sille kantaja on suuri mutta siitä tuonnempana.

Toinen ponikuva kun olivat niin söpöjä. Lydia on pelkkä tausta niille. Tekee neidin egolle ihan hyvää.

Tämä saparoperuukki on Leeken custom. Siinä on sekaisin sävyjä pink cocktail ja peach pink. Salamalla otettu kuva paitsi tuo esiin Lydian pisamat, myös korostaa vaaleanpunaisen seassa olevaa beigeä joka tuo peruukkiin kullan sävyjä.

Seisaallaan otettu kuva näyttää selvästi että saparot ovat PITKÄT. Lydiä on hiukkasta vaille 60-senttinen ja tämä peruukki on Dalille tilattu. Jos ei tahdo että peruukin käyttäjä kuristuu saparoihinsa tai joutuu laahaamaan niitä perässään, jotain täytyy tehdä.

Vielä yksi söpöstelykuva Littlest Petshopilaisten kanssa. Nuo saparot on kiinni klipsuilla mikä tekee sen, että kuvissa suloinen peruukki on oikeassa elämässä vähän kulmikkaan tuntuinen.

Tadadattaadaaa! Tätä te ette uskoneet näkevänne. Jos jo sammaleenvihreä villapusero pehmensi Baran imagoa, mitä tekeekään vihreä polkkatukka?

Jep jep. Bara muuttui itsensä kiltiksi ja kouluikäiseksi pikkusiskoksi. Hän näyttää todella suloiselta mutta en ole ihan varma onko hän enää minun Barani? Yhtä kaikki yhdistelmä ei ole hassumpi. En olisi ikinä osannut arvata että Barasta saa näin herttaisen.
Kuvasin koko sarjan peruukkikuvia ulkona koiratarhan terassilla. Taustan huopa nuppineuloilla seinässä kiinni. Enkä edes pudonnut portailta kertaakaan. Mutta tämä selittää kohta esiin tulevan jännittävän valaistuksen vaihtelun.

Nyt sitten mentiin jo kipurajan yli. Baran tummiin varjostuksiin ja keltaisiin silmiin enkelinsininen ei sovi ei sitten millään tavalla. Jouduimme lainaamaan Froggyn alusvaatteet jotta saimme peruukkiin sopivan pastelliteeman myös vaatteisiin.
Tästä peruukista vaikka se on Dal kokoinen ja sopii huonosti Pullipille heräsi ajatus miten hyvin se sopisikaan Baran sisaren Suigintoun liiloihin silmiin ja harmaisiin kulmakarvoihin... Vaikken ole mikään Rozen Maidenin katsoja, näillä kahdella nukella on yhdet upeimmista silmämeikeistä kaikki nuket huomioiden.

Lisää yllätyksiä! Jos sininen peruukki sai Baran näyttämään näivettyneeltä, pinkki sopi kuin tehtynä. Barasta tuli ihan Pullip Bansheen näköinen.

Tummat häivytykset ja vahva silmämeikki eivät tuokaan ristiriitaa vaan kaivattua särmää. Tämä yhdistelmä on sellainen mihin silmä voisi tottuakin. En olisi ikinä uskonut että Baran tyyppinen vahva ja keltasilmäinen nukke toimisi näinkin erilaisilla peruukeilla. Olive green oli ehkä tämän kokeilun paras mutta iloinen yllätys oli myös tämä räikeähkö pinkki.

Salamalla otettu kuva tuo ehkä parhaiten esiin nuo Baran silmien ympärillä olevat tummat varjostukset joista nuken synkkä ilme syntyy.

Vaaleanpunaiset tyttöni. Bara ja Panda. Pandan tukka on tuohon peruukkiin verrattuna niin kovin vaalea.

Vaaleanpunaista kylmän sinisellä valolla.

Sama kuva hiuskarvan lämpimämmällä valolla varustettuna. Heti paljon parempi. Tämän siitä saa kun kuvaa ulkona.

Yksi söpöilykuva Barasta ja poneista vielä tähän loppuun.

 Pandastakin vielä yksi vaaleanpunaista vaaleanpunaisella vaaleanpunaisin korostuksin-kuva.

Hirveä kuva-annos. Mitali sille joka jaksoi katsoa loppuun asti.

2 kommenttia:

  1. Eikö kukaan aio kommentoida? No, jospa minä sitten. Olen stalkannut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta tämä on ihka ensimmäinen kerta, kun vaivaudun kommentoimaan (olen niin laiska kirjoittamaan, he). Uudet peruukit näyttävät hyviltä. Pinkki oli ehdoton suosikkini. Barasuishou näyttää yllättävän hyvältä vaaleanpunaisessa peruukissa (sitä en osannut odottaa). On se kyllä nätti tyttö... Niin ja nuo kuvat, joissa ponit valtasivat "areenan", olivat hauskoja!

    Seuraavaa postausta odotellessa.

    ~ A (foorumilla nimimerkillä Manjushage)

    VastaaPoista
  2. Hihii, kuvia taisi olla niin paljon että vetivät sanattomaksi... Kivaa että uskaltauduit kommentoimaan! Poneja oli pitkästä aikaa niin hauskaa kuvata että on vaara niiden hiipivän jatkossakin kuviin. Tuleepahan ainakin välillä osasta pyyhittyä pölyt.

    VastaaPoista