tiistai 23. lokakuuta 2012

Ensilumi

Aamulla peitti maata ohkainen ensilumi. Lumisade vaihtui nopeasti vedeksi, mutta muutaman valokuvan ehdin käydä näppäämässä.

Siinä se nyt on, ensilumi. Talvi on väistämättä tulossa.

Aamusta alkaen hämärää, ympäri vuorokauden kylmää ja kosteata. Kirkkaatkin värit haipuvat ja haalistuvat.

Hevosetkin on kääritty talvipeitteisiin. Seisovat ulkona päivät läpensä. Raukat...

Miksi ihmeessä pitää asua tällaisessa ilmastossa? Tahdon kaupunkiin, mielellään johonkin lauhkeaan maahan. Johonkin missä jäätelöä syödään ympäri vuoden.

Lumi on toki kaunista. Mutta mieluiten kuvakirjoista tai joulukorteista katsottuna. Sitä ja sen lumoa hehkuttavat yleensä ne jotka eivät joudu kahlaamaan siinä kaikkea arkeaan.

Läheltä katsottuna lumi on vain märkää ja epäkäytännöllistä.

Antaisin mitä hyvänsä että olisin tällä hetkellä jossakin muualla.

3 kommenttia:

 1. Ihanaa! Meillä päin ei vielä ensilumi ole tullut, mutta on kiva katsoa kuvia siitä!

  VastaaPoista
 2. Ihana takki! Lydia on aina niin viimeisen päälle stailattu, onko sullakin asu vimpan päälle vaiko kuljetko työhousuissa ja eriparisukissa...? ;) T: Sellainen, jonka nuket on puettu kuin prinsessat ja omissa vaatteissa on nyrkinmentäviä reikiä. u___u

  VastaaPoista
 3. Teen tallitöitä työkseni joten voit arvata mien pukeudun... Jep jep. Minun suosikkivaatemerkkini ompelee myös puolustusvoimille. Työni takaa sen että en paitsi pukeudu rähjäisesti, vaatteeni ovat myös likaiset ja haisen väkevältä. :D
  Voit olla ihan varma että nuket ovat meillä ainoat jotka juoksentelevat sävy sävyyn laitetuissa vaatteissa, korkosaapikkaissa ja valkoisissa housuissa.

  VastaaPoista