maanantai 19. marraskuuta 2012

Ponipaitoja

My Liitle Pony-harrastajien foorumilla Paratiisikartanossa tehtiin kimppatilaus Zazzle.com.iin jolla on mallistossaan myös klassisia, ensimmäisen sukupolven ponien kuvilla varustettuja tuotteita.
Näihin liittyy kompa. Hasbron lisenssien takia niitä ei toimiteta Usan ulkopuolelle. Onneksi ihana kimpanvetäjämme Mosa löysi MLP Arenalta välittäjän joka otti tilauksemme vastaan ja postitti sen edelleen.
Tässä minun osuuteni saaliista.
Valkoinen t-paita ja Mintyn kuva. Valoa oli liian vähän ja kuva on himmeä, mutta on tämä aika vaaleasävyinen paitakin. Tähän ei saanut voimakkaampia värejä.
Zazzlen koot ovat tosi pieniä joten tilasin XL-kokoja. Mieluummin vähän väljä kuin liian tiukka.

Pitkähihainen paita ja jälleen Mintyn kuvalla. Tämä musta on upea ja se oli mahdollista saada noin, että Mintyn harja jää valkoiseksi. T-paidoissa sitä mahdollisuutta ei ollut.

Miksi sitten pelkkää Mintyä? Luultavasti siksi että se on ihka ensimmäinen ponini, yksi suurimpia suosikkejani ja värimaailmaltaan mielettömän onnistunut poni.
Seuraavaan tilaukseen sitten vaikka joku muu.
Hmmm, näkyypä ikävästi etten silittänyt paitoja ennen kuvausta. No, en tapaa silitellä T-paitoja muutenkaan joten se siitä.

4 kommenttia:

 1. Sööttejä MLP-paitoja. Erityisesti tuo musta.

  By the way, en malta odottaa, että laitat kuvia Streetistä. ;)

  VastaaPoista
 2. Ah, nyt voin sanoa että olen kateellinen. Nuo paidat vetää ihan sanattomaksi. Olen aina halunnut G1 poni paidan. Saanen kysyä että paljon maksoi? :3
  Ps. Minäkin odotan innollani kuvia Streetistä. Lisäksi pyytäisin että laittaisit sen kropastakin kuvia. (eikös streetillä oo ykkösvartalo vai muistanko väärin)

  - Tia

  VastaaPoista
 3. Streetin kuvat odottavat jo koneella että ehtisi postaamaan. Toivottavasti jo huomenna?
  Nuo G1-paidat taisivat olla jotakin pariakymmentä taalaa kappale.

  VastaaPoista
 4. Oo, G1 paitoja, ihanaa! <3 Nyt kyllä harmittaa, että olen vain sivusta seurannut Paratiisikartanoa enkä ole tunkenut aktiiviseksi jäseneksi... Olisin kanssa halunnut G1 paitoja. O3O No ehkä joskus... Lapsena minulla kyllä oli pari G1 paitaa ja yksi mekko, jotka vielä taitavat olla jossain... pitäisiköhän postata kuvia pikku-Spicasta ne yllään? :3 Olivat kyllä lempparivaatteitani.

  Minty on ihana ponsku~ Tulee ihan lämpimiä muistoja mieleen aina noista G1-piirroskuvista. Oma eka ponini oli saman "julkaisusarjan" Blossom (kutsuin sitä Nupuksi) ja G1 baby Cotton Candy.

  Vielä yksi joka kärkkyy Street-kuvia~ Olisiko muuten mahdollista saada myös kuvia ponikokoelmastasi ja vaikka kokoelmasi helmet esittelyssä? :3

  VastaaPoista