maanantai 5. marraskuuta 2012

Lydian uudet vaatteet (taas!)

Tunnustan suoraan. Olen SD-vaatteiden ostelun ongelmakäyttäjä. Minulla on yksi ainoa SD ja sillä on vaatteita enemmän kuin muilla nukeillani yhteensä. Mutta nyt kun meillä on vaatesetti ulkoiluun kesällä ja talvella sekä vähän nätimpää, saa luvan riittää. Ei enää yhtään lisää.
(Sitäpaitsi tuo vaalenpuna-harmaa vaatesetti on ostettu salaista haavettani Volksin Nonoa varten jos sellaisen satun joskus onnistumaan ostaa. Väri on punapäiselle Lydialle ihan sopimaton.)
Hartsilapsissa kirjoitteleva Adamantine on ollut viime aikojen nukenvaatteideni hovihankkija. Nämäkin ovat hänen kauttaan. Halaus siitä hyvästä että hän tuo moisia ihanuuksia tarjolle.

VAROITUS PALJON KUVIA!
Toinen varoitus. Kuvat on otettu harmaana päivänä pikkukameran salamalla. Mitään loistokasta ette näe.

Jou jou, mitä tuijotatte? Ettekö ole ennen nähneet urheilullista hartsia?

Lydia on surkea posettaja kuten on moneen kertaan tullut jo todettua. Mutta se seisoo kuin petäjä, taivutti kroppaa tai koipia miten hyvänsä.

Asennot jäivät kyllä vähän yksipuolisiksi. Mutta vaatteitahan tässä oli tarkoituskin esitellä.

Rakastan tuota valkoista tennarien, sukkisten ja hupparin yhdistelmää. Kivaa löytää nukelle vaihteeksi jotakin nykyaikaista päällepantavaa. Silläkin uhalla ettei valkoinen oikein kaunista punapään hipiää.

Mielestäni pellavasekoitetta oleva lakana sopii taustaksi erittäin hyvin. Kulissit on rakennettu ruokapöydälle kahdesta silityslaudasta, mutta tärkeintähän on lopputulos!

Nuo shortsit ovat rakkaus. Juuri sellaisia tähän talouteen on kauvattukin. Nukeillani on akuutti alaosapula.

Tässä on nyt taas jotakin mystistä. Tämä kuva näyttää taas sumealta vaikka muut ovat kirkkaita?

Aina yhtä huonotuulisen näköinen Lydia. On ihan hassua miten innostunut olen siitä vaikka se on muihin nukkeihin verrattuna raskas pölkky. Kaiketi sen jäykkyydessä on jotakin liikuttavaa. Siihenkö SD-nukkejen suosio perustuu?

Kuntoiluhaaste kaikille nukeille! Sixpack hartsiin ja löysät pois ennen seuraavaa uimapukukautta!

Vaihdetaan sitten taustakangasta ja tyyliä.

Tässä vaiheessa photoshoottia huomasimme, että se mikä Lydian garderobista puuttuu ovat avokastyyppisen jalkineet. Siitä syystä malli esiintyy nyt sukkasillaan. Mutta Little Modan asussa on kauniit, harmaat polvisukat.

Asuun kuuluu myös pitsihelmainen vekkihame, raidallinen alustoppi ja puuteriroosa neule. Allahin käsi Lydian kaukassa vaihdettiin nauhasta ketjuun kun oltiin sopivasti pihtien kohdalla kuvaamassa.
Mitä? Eikö teillä muka ole ruokapöydässä hyvää pihtivalikoimaa? Meillä on nopeasti laskettuna neljät erilaisilla kärjillä.

Metsämaiseman yllä soittaa viulua iso putto. Merkillinen taustakangas on kiinalainen vauvanhuopa. 80-luvulta. Minun piti ommella siitä läppärilaukku mutta se on niin omituinen etten taida hennoa leikellä sitä.

Haaveilua penkillä. Tuo vaatesetti on todella kaunis.

Hetkinen... Mikäs tämä on?

Tuolla kuvan vosulla on yllään tismalleen sama vaatesetti! Hän on niin kaunis ja minä näytän turvonneelta porsaalta.

Tässä on nyt jotakin epäreilua. Miksen minä näytä samalta kuin hän?

Tuota Lydia, kaikki eivät voi olla malleja. Älä viitsi nimitellä sitä tyttöä. Sitäpaitsi se kuvahan voi olla photoshopattu.

Epäreilua se on silti. (Hutsu)

Kirkkokuorolainen. Viimeinen uusi vaate eli shortsien kanssa samaan settiin kuuluva pitsipaita helminapeilla.

Kiitos katsomisesta! Odotamme ilolla kommenttejanne.

3 kommenttia:

 1. Waude, ompas Lydialla ihania vaatteita, kelpaisivat pullipkokoisina minunkin neideilleni tai ihmiskokoisina minulle... :D
  Tuo neljäs kuva oli varmaankin lepparini,ihana vaateyhdistelmä, ihana nukke ja ihana tausta!

  VastaaPoista
 2. Hih, kivoja muotikuvia~ Mutta mitämitä?! Et sinä Lydia ole mikään turvonnut porsas vaan söpö ja luonnollinen tyttö etkä mikään ylilaiha vääristyneiden kauneusihanteiden edustaja~! (mutta tunnustaa täytyy että nauroin tuolle yliviivatulle hutsu-kommentille. X''D )

  Haa, aivan loistava tuo kiinalainen lastenpeitto-taustana, rakastan tuollaista surrealistista sekoilua mitä usein aasialaisissa tuotteissa tulee vastaan!

  Minustakin tuo valkoiset sukat-kengät-ja huppari yhdistelmä näyttää tosi raikkaalta! Kiva yhdistelmä shortsien kanssa. Lydian yleisilme on sellainen topakka että reippaat vaatteet sopivat oikein hyvin.

  Onpas myöskin kiva penkki~ Tännekin kaipailtaisiin kovasti nukke-kokoisia kalusteita. :3

  VastaaPoista
 3. Tuo penkki vaatisi vähän pidemmän istujan. Sitä myydään liki jokaisessa puutarhakampetta myyvässä liikkeessä keväisin. Se on kaiketi kukkaruukuille suunniteltu.
  Onhan Lydia hurmaava, mutta ihan eri kaliiperia kuin tuo mallikuvat töröhuulinen kaunotar. Lieneekö Elfdollin kaunokaisia? Eräät vain ovat enemmän malliainesta kuin toiset... Tai sanotaan että eräiden asenne ja olemus saavat vaatteiden habituksen muuttumaan vähemmän kaupalliseksi. Olisiko se diplomaattisesti ilmaistu?

  VastaaPoista