sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Uusi nukke tulossa

Taas muuttuivat suunnitelmat kertarysäyksellä. Kauan kyttäämäni Pullip Street tuli kaikkine tavaroineen ja bokseineen myyntiin. Ja pitihän siihen iskeä kiinni. Näitä kaikkein vanhimpia Pullip-julkaisuja on myynnissä tosi harvoin. Eteenkin virheettömällä stockilla ja meikillä.
(Katsotaan onnistuiko kuvan saaminen näkyviin näin?)

Pullip Street on ehkä merkillisin tietämäni julkaisu, vaikka alkupään nukkejen joukossa on monta muutakin rohkeata vetoa. Niihin verrattuna nykynuket vaikuttavat kovin pliisuilta ja valtavirtaa kosiskelevilta. Itse arvostan kovasti sitä että nukessa on särmää ja kipinää.
Mutta Pullip Streettiin palatakseni. Sen meikki näyttää kurjan kustomoijan käsistä lähteneeltä ja minun piti selata läpi tusinoittain omistajakuvia ennenkuin uskoin, että karmeat alaripset ovat stockit. Huulet ovat ihan tummat ja kirkkaan keltaiset silmät eivät sovi yhtään mihinkään muuhun. Mahtavaa!
Uskoisin että tästä tulee toisen tummahuuleni Batgirlin pikkusisar. Asia varmistunee kunhan pääsen näkemään heidät rinnakkain.

Jännää myös päästä testaamaan ykköstyypin kroppaa. Ostokseni näyttää tosi huolella pidetyltä enkä usko sillä juurikaan leikityn. Kroppa lienee siis aika hyvässä kunnossa. Tulee olemaan kiinnostavaa verrata sitä muihin. Streetin tultua minulla on joka ikäluokasta vähintään 1 vartalo.

Minulla on marraskuun lopussa synttärit joten Street on synttärilahja itselleni. Paljon kalliimpi lahja kuin mihin olin varautunut, mutta noin täydeksi ja hyväksi setiksi minusta vallan järkihintainen. Ei kalliimpi kuin uudet eurohintaiset Pullipit Plasticpopista. Ja kun euromyyjä on vielä kyseessä, ei tarvitse miettiä tulleja. Kunhan kaikki muuten nyt menisi hyvin! Me ollaan myyjän kanssa nyt vetkailtu kumpikin tahoillamme. Molemmat ovat luultavasti helpottuneita kun kaupat on saatu päätökseen.

4 kommenttia:

 1. Vautsi! Tyttöhän on kuin 90-luvun lopun saksalaisteini menossa reiveihin. ;D

  Otathan sitten pari lähikuvaa stock-meikistä. Tukka on aivan ihana ja mustat huulet on mukavaa vaihtelua. Ja kieltämättä passaa Batgirlin sisareksi!

  VastaaPoista
 2. Oho, Pullip Street! Tosiaankin mahtavaa! <3 Tämä on suosikkini noista ekoista julkaisuista kanssa ja yltää kyllä Pullip top kymppiin helposti!
  Tykkään myöskin tällaisista erikoisemmista nukeista, nuo siniset hiukset, keltaiset silmät, hurja meikki ja katumuoti-vaatetus ovat nam!

  En malta odottaa että saat nukkesi, toivottavasti kaikki menee kauppojen suhteen hyvin~

  VastaaPoista
 3. Pst, saako muuten julkeasti toivoa kuvashoottia? Minulla on ikävä kummityttöäni Beaa, hänestä toivoisin valokuvia. :3

  VastaaPoista
 4. Toiveesi on kuultu! Kävimme Bean kanssa tänään vähän järven jäätymistilannetta katselemassa...
  Tuo Street on kyllä ällistyttävä nukke. En tiedä maalattiinko nuo ekat käsin vai onko kyse vain väreistä, mutta tuntuu ettei omistajakuvissa ole kahta saman näköistä ;)

  VastaaPoista