maanantai 6. kesäkuuta 2016

Arashi ja poniraasku

Päivän kuvattavana Arashi joka sointui niin hyvin tiiliseinään.

Sääli että kuvauspaikka ei ollut kovin rauhallinen eikä minulla ollut aikaa etsiä vastaavaa intiimimpää. Ei tullut otettua montaakaan kuvaa.

Kirpparilta samalla reissulla löytyi pahasti kärsinyt G2-poni. Reppanaa on pureksittu, siinä on tussilla tehtyjä nimikirjaimia ja kimalleliimalla tehty kampaus. Silmätimantitkin on onnistuttu tuhoamaan viimeisen päälle.
Yritän saada ainakin jouhet pelastettua. Säälitti reppana niin, että oli pakko ostaa se. Hintakin oli huimat 40 senttiä.

Samalla kirpparilla olisi ollut yksi pitkä mangasarja liki kokonaisuudessaan. Siis sellainen jota minulla ei vielä ole. Mutta mietityttää kiinnostaako se ylipäätäänkään minua kylliksi jotta hankkisi yli hyllymetrin tilaa vievän sarjan itselleni? Tarkoitus kuitenkaan ei ole hankkia kokoelmaan kaikkea julkaistua suomimangaa. Jos hinta olisi ollut huikean edullinen olisin ehkä sortunut, mutta nyt miltei 2 euroa per pokkari oli hintsun liikaa pelkästä ehkä kiinnostavasta sarjasta per osa. Mitä pidempi sarja, sitä huokeampi sen pitää olla jotta sen hannoisi hankkia koko sarja kerralla.

3 kommenttia:

 1. Voihan ponia... Taisi olla tämän poniparan onni, että päätyi sinun käsiisi. Moni olisi varmaan heittänyt jo roskiin. Minä en olisi edes tunnistanut tuota oikeaksi MLP-tuotteeksi, näyttää enemmän niiltä "muu-poneilta", mutta toisaalta rekisteröin "oikeaksi" varmaan vain ne alkuperäisen näköiset, millä itse pienenä leikki...

  VastaaPoista
 2. Ja unohdin mainita, että Arashi on komea kuin mikä rouheaa tiiliseinää vasten! :) Näköjään näinä pikaviestien aikoina viestit herkästi lähtevät käsistä ennen kuin on ajatellut asiansa loppuun asti... Harmillista!

  VastaaPoista
 3. G2-ponit ovat niin vieraan näköisiä että niiden uskominen aidoiksi vaatii jo vähän tietämystä. Niitä ei tehtykään hirveän montaa vuotta.
  Tämä raasu on kyllä nähnyt elämää useammankin ponin tarpeisiin. Olen ihan tyytyväinen jos saan edes harjakset elvytettyä. Purtu turpa on aika liikuttava <3

  VastaaPoista