perjantai 1. helmikuuta 2013

Volksin brosyyrit

Nonon mukana saapuneista ohjeista ja esitteistä toivottiin osoitetietoja Tenshi-no-Sato Kachu-an.niin eli Volksin nukkejen synnyinpaikkaan. Tässä siis vähän tarkempaa kuvaa muutamista sivujen yksityiskohdista.

Siinä olisi osoite Kioton nukkepyhäkköön. Paikalla on myös merkillepantavan kaunis puutarha.Kioto nyt on muutenkin kuuluisa puutarhakulttuuristaan. Siihen kaupunkiin tahtoisin matkustaa vaikka muuten vähän nirvistelen Japania heidän valaanpyytipakotteidensa vuoksi.


Koko paikka vaikuttaa sellaiselta että tuolla menisi aikaa ja palaisi Visalta viimeisetkin limitit.

Tuo Full Choise Room saa ihan ihon kihelmöimään. Oi joi. Tuonne kun pääsisi...

Tämäkin kuulostaa hauskalta. Olisi mahtavaa saada oppitunti tai muutama.

Kirjasessa oli myös Volksin Los Angelesin myymälän osoite. En kuitenkaan laita sitä tähän. Olen kerran ajattanut veljeni sinne eikä paikalta löytynt myymälää vaan erittäin hämäräperäisiä toimistokortteleita. Osoite on Volksin kotisivuilla jos joku haluaa yrittää paremmalla onnella.

Sitten Nononi omat paperit. Spica: Jos millään viitsit ja saat selvää, olisi mahtavaa saada selville mitä näissä lukee.

Tässä on taustateksti kokonaisuudessaan. Saakohan siitä selvää kun on ruskeata tekstiä vaaleanpunaisella pohjalla?

Tässä on käsittääkseni nuken mittatietoja. Jep jep. 22 milliset silmät ovat aika suuret eikä niitä ihan joka firman valikoimista edes löydy. Lisäksi Volks liimaa stock-silmät nuken päähän joten ihan kokeilun takia ei silmänvaihtoon tee mieli ryhtyä. onneksi se on kuulemma vain kuumaliimaa.

Teksti sivun alalaatikosta. Tästä en lähde edes arvaamaan mitä tahtovat kertoa.

Bonuskuvana saatte yhden neulahuovutetun hevosen jonka tein pukinkonttiin. En tiedä olenko esitellyt tätä aiemmin mutta kuva kummittelee kameran muistikortilla yhä.
Tulitikkuaski on mittakaavana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti