torstai 31. tammikuuta 2013

Jestas sentään, mitkä rinnat!

Minulta jäi pitkä ritirimpsu kuvia julkaisematta ennen sairastumistani. Nyt puolentoista viikon jälkeen on paha enää muistella, mitä oikein silloin suunnittelinkaan?

No Pandan uusi figuuri jäi ainakin esittelemättä. Ja siinä onkin aika tavalla esittelemistä!

Nyt viimeinkin Panda alkaa muistuttaa itseään. Large-kupin obitsu ON aika öööh... etupainoinen, mutta onneksi se on runsas myös reisistä ja takapuolesta. Rumahan tuo kroppa on kuin synti mollukkanivelineen ja pallokämmenineen, mutta ei auta itku markkinoilla. Ehkä Panda oppii pitämään hiukan enemmän vaatteita yllään.

Mimiwoolla oli joulun jälkeen varastot vähissä. En saanut haluamaani hard bustia mikä hiukan harmittaa. Mutta nuo magneettijalat ovat ihan hauska juttu. Eivät ne kyllä kroppaa Pullipin pään kanssa jaksa kannatella, jos sitä joku haikailee. Mutta minulla on käytössäni teräksinen kuvausalusta joten ehkä niistä on vielä iloa.

Pandan oma, särkynyt kakkostyypin kroppa oli huikea posettaja. Mutta kyllä tämäkin osaa. Vähän piti miettiä mitä vaatteita talosta löytyy jotka sopiva uuden figuurin kanssa.

Toinenkin kuva jos edelinen ei ollut kyllin ilmiselvä. Koko tämän kuvaryhmän tiedostonimi on tissivako.

Valo alkoi kadota... Olen ihan innoissani kun saan kuvata Pandaa pitkän tauon jälkeen. Olen kaivannut sitä ja sen kykyä poseerata maturemmin. Muilla Pullipeillani sensuelleja kuvia ei oikein saakkaan.

Viimeinen kuva vaihtoperuukilla ja sitten loppui valo. Hopeisessa tukassa Pandasta tuli vain halvan diskotyrkyn näköinen.
Nyt on oma tukka liimattu takaisin ja peruukkileikit loppuivat tähän.

4 kommenttia:

 1. Upea tuo kolmas kuva! Ja hauska tuo peruukinvaihto, mamma kävi vähän viihteellä? ;)

  VastaaPoista
 2. Siltä vaikuttaa! Pelkään että Panda on niitä mammoja jotka käyvät ahkeraan viihteellä...
  Minulla oli aika hyvä dagen efter-kuvakin, mutta se ei ollut niin tarkka että olisin kehdannut julkaista sitä.

  VastaaPoista
 3. mun mielestä tuo kroppa on upea! mua ei haittaa nivelten pallomaisuus josta mainitsit,koska enemmän pelkään niiden stockkien katkeamista :p hyviä asentoja!

  VastaaPoista
 4. Hehee~ Kolmas kuva on minunkin suosikkini; mikä posetus ja tissivako! <3 Upea tyttö vai pitäisikö sanoa nainen!

  Viimeinen kuvakin on hauska, tosiaan discomeininkiä~ Mutta kyllä Pandan oma look on sentään kaikkein paras.

  VastaaPoista