maanantai 14. tammikuuta 2013

Ryhmäkuvia

Kun on kerran alikunnossa, on sitä koko rahalla. Onnistuin muun kurjuuden lisäksi saamaan flunssankin.
Syytän räkätautia ja flunssälääkkeitä ideasta lähteä entraamaan Satsuman silmiä. Joita säilytetään laatikossa jonka päällä istuvat MSD-kokoiset hartsinuket.

Nostin nuket nojatuoliin odottamaan ja samalla niistä tuli ikuistettua ryhmäkuva. Kuten kaikki ryhmäkuvat, tämäkin on hirveä. Eteenkin Magdalenan poskilla näyttää olevan paranormaalia aktiivisuutta.

Kun suurin osa oli jo ulkona, ei ollut mikään juttu koota koko hartsiporukkaa ryhmäkuvaukseen. Tämä on ihka ensimmäinen ryhmäkuvani kaikista hartsinukeistani. Dede on aika kummitus maalaamattomine kasvoineen.
Oli hauskaa ottaa tätä kuvaa ja huomata että olen tosi tyytyväinen kaikkiin nukkeihini. Jopa Dede alkaa muotoutua pikkuhiljaa. Luulen että osasyy sen kanssa olleisiin ongelmiin on tuo tinyksi valtavan kokoinen pää. Alan vasta nykyään tajuta, miten suuria silmiä sen pitää käyttää. Se tarvitsisi luultavasti myös raavaamman vartalon. No, koko hahmo on vielä arvoitus joten ei mitään stressiä.

Kuka ei kuulu joukkoon? Meillä näyttää olevan vierailija.

Yksi lähempää otettu kuva jossa näkyvät hyvin nuo Magdalenan leimuavat posket. Tämä olkoon opiksi niille jotka haaveilevat helmiäissävyistä nukkensa kasvoilla.

Tämä kuva on varsinainen älynväläys ja syytäkin siitä lääkitystä. Minulta on pyydetty ryhmäkuvaa jossa olisivat ihan kaikki nukkeni. Koska hartsit olivat jo nojatuolissa valmiina, ja koska samassa tuolissa on otettu edellinen ryhmäkuva Pullipeistani, piti samaa tuolia käyttää yhä. Kuten näkyy, ahdasta oli!

Haluan tämän kuvan myötä haastaa muut blogiani lukevat nukkeilijat samaan! Toivon näkeväni monenlaisia ryhmäkuvia. Jotta rima olisi kyllin alhaalla, näyttää omissa kuvissani kummittelevan taustalla myös pölynimurin letku...

saatte nähdä vielä bonuskuvana tämänkin. Oikeasti minun ei pitäisi enää ikinä ostaa uusia nukkeja! Tuolla oli vielä joku tovi sitten väljää ja nuket saattoivat käyttää huonekaluja. Nyt se näyttää sillipurkin sisällöltä.

4 kommenttia:

 1. Mulla on tismalleen sama ongelma - ennen nukkehylly oli sievästi sisustettu nukkekoti, nykyään on kovin ahdasta. Asiaa hankaloittaa leveähelmaiset lolita-asut joita suurin osa nukeista käyttää.

  Ratkaisu meidän molempien ongelmaan on tietysti kaksi nukkehyllyä, yksi Pullipeille ja toinen hartsinukeille. Jos vain olisi kymmenen neliötä enemmän tilaa ja tonni enemmän rahaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Pitääkin toteuttaa tuo ryhmäkuva kaikista nukeista. Voipi olla et tulee karsee kun isoja SD hujoppeja mut saavat istua vaikka :D. Osa nukeistani vielä etsii itteensä ja omaa tyyliään. Kiva kuulla että sulla on nuket oikeen tyytyväisiä omaan olemukseensa :).

  Mulla ei oo mitään nukkehyllyä. Osa on laatikossa ja osa kuvauspöydällä esillä. Pieni ikean pikkuvitriini ois kiva mut makkarissa ois ainut sopiva tila ja nuket ei ois niin esillä. Tai sit ois ratkaisuna siirtää eteisen huonekaluja (sen laatikoissa nuket on nyt). Lasiovet vaan huolettaa jos on liian ruuhkaisessa paikassa, varsinkin kun fillaritkin menee siitä ohi.

  VastaaPoista
 3. Mukavannäköistä porukkaa, hyvin sopivat kaikki yhteiskuvaan. <3
  Hauskaa "tiivistäkää, tiivistäkää että kaikki mahtuu"-tunnelmaa on havaittavissa kuvista. Hyvin todentuntuista kuvaustilanteessa, on koettu monta kertaa sukujuhlissa tällaiset tunnelmat.

  Saatan tarttuakin haasteeseen, olisi kiva kuvata kaikkiomatkin nukkeloiset yhdessä. :-)
  Meilläkään ei ole nukkekaappia, vaikka vitriini figuille löytyykin. Pullip-perheläiset voisin vitriiniin laittaakin, mutta luulen että Xavier ainakin osoittaisi mieltään jos sulkisin hänet lasikaappiin kun ei tykkää olla boksissaankaan. :''D

  VastaaPoista
 4. isot nuket ovat hankalia. Lydia ei tahdo edes mahtua vitriiniin ja se pystyy halutessaan potkaisemaan lasiovet auki mikä vaarantaa koko porukan jos koira päättää käydä kaapilla. Sitäpaitsi iso raskas nukke pitisi saada sijoitettua niin, ettei se voi kaatua hauraampien päälle.
  Toinen vitriini olisi kyllä kiva. Kun jostakin pystyisi taikomaan lisää neliöitä! Olen jopa mennyt niin pitkälle että mietin vitriiniä jonka lasiovissa olisi UV-suoja hartsisia varten. Mutta haaveileminen on turhaa kun koko taloon ei mahdu yhtään mitään huonekalua lisää.

  VastaaPoista