torstai 17. tammikuuta 2013

Läpi jääpuikkojen

Luultavasti kaikki muut ovat kyllästyneitä jääpuikkoihini paitsi minä itse. Mutta kun on niin kivaa saada dramaattinen lavaste omalle terassilleen jossa voi kuvata sukkasillaan.

Älkää huoliko, jääpuikkotarhani kasvoi vaarallisiin mittoihin ja iskin ne tänään alas. Nämä ovat siis viimeiset kuvat niistä nimenomaisista jääpuikoista.

Froggyni. Ihana Froggyni. Olen alkanut lämmetä näille eläintaljapuvuille. Sekä Froggyn että Pandan puvut ovat tosi hauskat.

Jää vääristää. Valuva silmä-efekti.

Aamulla paistoi aurinko mutta kun ehdin kuvaamaan, alkoi ripotella lunta. Kimallus jäi puuttumaan.

Kolmisilmäinen Blythe. Linnetin versio jääpuikkokauhusta.

Mimiwoon paketti tuli eilen. Blythe-kirja on vielä hienompi ja kiinnostavampi kuin osasin kuvitellakaan. Lupaan tehdä siitä ja paketin muusta sisällöstä jutun ensi tilassa. Odottavassa tilassa on myös Satsumasta otettu pikainen ulkokuvasarja. Yritän ehtiä laittamaan sen huomenna.

Tilasin Mimiwoolta vain yhdet kengät. Nyt harmittaa. Olisi pitänyt ottaa useammat. Ne nimittäin sopivat, toisin kuin muutamat muut jutut mitä tilasin. Mutta se on jo toinen tarina...

4 kommenttia:

 1. voi että miten haluan itekin froggyn! yks parhaista pullipeista,vaikka ensin en tykänny! <3

  VastaaPoista
 2. Ite haluaisin päästä kuvaamaan jääpuikkoja mut täällä ei oo :(. Jääpuikoissa on jotakin hyvin kiehtovaa. Pienenä tykkäsin imeskellä kuulemma jääpuikkoja :D.

  VastaaPoista
 3. Linnet sai Flicrissä ensimmäisistä jääpuikkokuvistaan kommentin että "ethän vaan nuole sitä?"
  Nuo jääpuikot on nyt menetetty. Iskin ne harjanvarrella alas etteivät putoa kenenkään niskaan. Hiukan harmittaa.

  VastaaPoista
 4. Jääpuikkokauhua arvostetaan~ :3 Kolmisilmäinen Blythe olisi niin hieno että haluaisin sellaisen jos niitä oikeasti tehtäisiin. :-D Froggy on kyllä hauskan näköinen, olisipa eläintalja-asuja BJDillekin. Isoille.

  Blythe-kirjan esittely-postausta odotellessa...

  VastaaPoista