torstai 3. tammikuuta 2013

Lohtushoppailua

Uusi vuosi alkoi todella kurjasti. Kaaduin ja taitoin ranteeni. Ilmeisesti värttinäluun päästä murtui siru, mutta ranteeni on jo vanhastaan niin ruhjottu ettei lääkäri pystynyt sanomaan, mikä sirusista mahtoi olla uutta ja mikä vanhaa. Kipsin sain kuitenkin. Ja pakkolepoa.

Linnet myötäelää kipsikärsimykset.
Kipsin alla on inhottava paine ja sieltä kutittaa. Tarvitsen sukkapuikkoa jatkuvasti. Mutta pikkuhiljaa särky alkaa helpottaa. Kun vain pystyisi olemaan käyttämättä kättä.

Koska suurinpiirtein ainoa mihin pystyn on istuminen käsi koholla, olen lohduttanut itseäni pienellä nukketarvikeshoppailulla. Tilasin toiselta harrastajalta pari silmäparia ja hän lupautui myös tekemään Bealle farkut. Mallaan niitä ja jos vaikuttaa hyvältä mallilta, tilaan uudet housut häneltä myös muille.

Mimiwoolta tulee pitkään haikailemani Blythe-kirja, obitsu ja vähän tarjousvaatteita. Olen todella tyytyväinen että löysin kirjan tuolta. Se ehti jahkailujeni takia mennä loppuunmyydyksi monesta paikkaa. Mimiwoollakin se oli viimeinen kappale mikäili saatavuuslistaa uskotaan.
Obitsutkin olivat vähissä enkä saanut sitä mitä etsin. No, ei tuo voi olla huonompi kuin se, mikä Pandalla nyt on. Yhdet kengät olisi pitänyt tilata, mutta ne muistin vasta maksettuani. Minulle saa vinkata jos joku on tilaamassa Mimiwoolta lähiaikoina ja suostuu ottamaan toisen tilaajan mukaan.

Minun piti tilata vielä parit silmät ja lisää vaatteita Mint On Cardilta, mutta puoliso lainasi tietokonetta vikakoodikaapelille ja tilaukseni katosi. Se jää nyt myöhemmäksi. Voi ehkä olla hyväkin odottaa ensin nuo saapuvat silmät ja katsoa, ovatko ne sitä mitä etsin.

Minulla on silmäkriisi. En oikein osaa hahmottaa mitä Deden uusi hahmo tarvitsisi, ja lisäksi Unidollin pää käyttää tinyksi hervottoman suurta silmää. Magdalenan akryylisilmät korvaisin myös mielelläni lasisilla, mutta silläkin se oikea koko on ongelma. 14-millinen silmämuna on pikkuisen pieni ja 16-millinen pikkuisen suuren näköinen. Sen silmäkuoppa on sen mallinen, että Magdalena on aina hiukan hämmästyneen näköinen. Minä luulin että minulla olisi hyvä sovitusvalikoima kotona, mutta ihan sitä oikeata ei kyllä löytynyt.

Mint On Cardilla oli ihania vaatteita tosi edullisesti. Hetken herkuttelin ajatuksella tilata Izalle Dollzone Melinin stock-asu. Izahan ON modattu Melin vaikkei kukaan sitä uskokaan. Asu vaan on niin päätön pitsihirvitys että en tiedä tahdonko sitä oikeasti. Minusta on kuitenkin kivaa että fullsettien stck-asuja myydään erikseen. (Sitäpaitsi fullset Melin on haavelistallani vaikka kahden saman moldin nuken omistaminen on minusta vähän päätön ajatus.) Nyt katselin vain heti tilattavissa olevia vaatteita. Olen epäluuloinen välitysfirmoihin jotka joutuvat keräämään tilauksen osia eri firmoilta odotellen. Voin ihan hyvin vähentää vaivaa, virheen mahdollisuutta ja odotusaikaa tilaamalla niitä jotka saa heti.

Nukkeja en tällä kertaa edes miettinyt tilaavani vaikka myönnän katselleeni Luna Tokidokin kuvia jälleen ihastellen. Mutta jos nyt satsaisi näihin olemassaoleviin.

Varoitinhan! Tämä vuosi on miltei pelkkää Linnettiä. tässä Linnet väärinkäyttää lohtunamejani. On muuten vaikeata kuvata kun vasuri ei kestä sen enempää kameraa kuin nukkeaaan. Mutta onneksi se ON vasuri eikä oikea!

4 kommenttia:

 1. Oi voi, todella kurja kuulla tuosta loukkaantumisesta. :-( Koita silti pitää mieli korkealla ja muista lepäillä~ Pikaista paranemista *halaus*!
  Hauskaa että Linnet pitää seuraa, jotenkin tykkään tuosta ideasta että kuvailee nukkea samassa "tilanteessa" kuin itsekin on.

  Shoppailu on kyllä tosi hyvä lääke pahaan mieleen, etenkin nukkeaiheinen shoppailu. ;-D Tekisitkö pienen esittelypostauksen med valokuvat tuosta Blythe-kirjasta kun saat sen? Se kuulostaa kiinnostavalta!

  VastaaPoista
 2. teen varmasti. Itse asiassa tuon Pullip-kirjankin voisi esitellä. Onhan se pakkohankinta kaikille harrastajille ja vielä hyvin saatavissa. Toivon että Blythekirja on yhtä laadukas.

  VastaaPoista
 3. Harmin paikka että loukkasit kätesi :(. Paljon haleja täältä *hali*. Onneksi sulla sentään on kompaktikamera jota ei tarvii kahdella kädellä pidellä. Ite en pystyis kuvaamaan yhdellä kädellä kuin vaan jalustan kanssa :D.

  Ite en pystyis valita nukkea jota vain kuvailisin vuoden, nostan sulle hattua siitä :). Toivottavasti välillä vilauttelet muutakin kokoelmaasi :).

  Ite oon kanssa hirvee lohtushoppaaja. Muistan kun mummi kuoli, sain hirveesti lohtua yhdistä kengistä. Kun kävelin niillä, sain jotenkin vietyä surutyötä eteenpäin. Harmi etten enää muista mitkä kengät ne oli :(. Tänään kävin sormenpää verikokeessa (ainoa johon pystyn koska vaikee paniikkihäiriö ja neulakammo) ja samana päivänä tuli goottikirppikseltä ostama paita. Onneksi paita oli istuva, muuten ois ollu huono lohtu :D.

  VastaaPoista
 4. Kiitos lohdutuksesta! Sitä tarvitaan. Olen niin äkäinen itselleni siitä, miten olen taas viime aikoina kolhinut itseäni. Kyllä pitäisi aikuisen ihmisen osata varoa...
  On oikeastaan tosi jännää yrittää kuvata samaa nukkea kuva per päivä koko vuoden. Saa nähdä riittävätkö ideani perääti maaliskuulle asti? Monihan tuon leikin tuntuu jättävän kesken. Pitäisikin joskus katsoa, olisiko Pullipeille ja harsisille samanlaista maratoonia vai ovatko Blythistit ainoita kyllin hulluja?
  kuvaan toki muitakin nukkejani. Sain siivouskohtauksen viikonloppuna ennen tapaturmaa ja nyt nukkevitriini on siisti enkä löydä mitään. Minun piti viedä Zora jokavuotiselle jääpuikkoretkelle mutta se nyt siirtyi kun talvivaatteet oli jemmattu johonkin. Minulla on takaoven terasilla hieno jääpuikkoviljelmä ;)
  olen tosi kiitollinen pikkuruisesta kamerastani. Tuntuu yhä useammin tulevan vastaan tilanteita joissa joudun kannattelemaan nukkeakin, ei vain kameraa.
  Ajoin tänään ensi kerran kipsin kanssa autoa. Hyvin sujui. Pääsin marketille ja lohtushoppasin itsellenikin vähäsen. Kotimaiset nahkakengät oli alennettu 80 eurosta 30 euroon. Minun kokoni ja siedettävä lesti! Tällaista ei ihan joka vuosi tapahdu, wuhuu!

  VastaaPoista