torstai 10. tammikuuta 2013

Ostoslöytö nukeille

Kävin Jyskän Varastomyymälä-nimisessä halpatavarakaupassa hakemassa lämmityspellettiä. Samalla kertaa alennusmyynnistä löytyi hieno nahkapintainen arkku hartsinukkejen vaatteille.
Arkku on ihan täydellinen. Kyllin iso että mekko mahtuu sinne suorana, sellainen mitä koirat eivät saa auki ja vielä hyvän näköinen. Puurakenteisena ehkä vähän raskastekoinen ja mustana hiukan ruumisarkkumainen, mutta hui hai. Tätä ostosta on tarvittu!

Lydia mallaa arkun kokoa.

Hetkinen... Mikäs se kuvan alareunassa väijyy?

Iippa naama pois! (Lammasperuukki on koirien ja muiden kotieläinten ykkössuosikki)

Linnet mallaa samaa arkkua. Taustan matkalaukun kanssa olen oikeasti kiertänyt kaikki nuo paikat.

Arvatkaas mitä? Menin ja ihastuin uuteen, juuri julkaistuun hartsinukkeen. Niin epätyypilliseen minulle etten oikein itsekään tiedä onko ihastus vakavaa vai ei?
Nimittäin (tätä ei kukaan usko):


Soomin Fels ja Phyli. Pienet lumihaltijat.
Ensinkin en erityisemmin tykkää Soomista firmana ja ihan älyttömän harva niiden nukke iskee minuun jos Rosetteja ei lasketa. Nuket ovat liukuhihnatyötä enkä erota niitä toisistaan.
Toisekseen valkoinen ei ole minun  nukkevärini yhtään.
Kolmannekseen pidän enemmän pikkuisen maturemmista MSD-nukeista lapsenkehoisten sijaan.
Ja neljänneksi inhoan rajallista myyntiaikaa.

Miksi sitten Fels ja Phyli? Jaaa-a? Kaiketi nuo lampaan mieleen tuovat luppakorvat, ankkamaiset leveät huulet ja yleinen valjuus puhuttelevat? Ehkä tarvitsen monen tannin nuken jälkeen jotakin raikkaampaa? En tiedä. Kruunu on ylihintainen muovilelu ja asustesetti ei sekään puhuttele. Sitäpaitsi verotoimisto muisti mina ystävällisell kirjeellä jossa oli pieni rahavaatimus mukana.
Toisaalta jos ajatellaan niin, ei 250 euron nukke ole paha rasti sen rinnalla, että on maksanut juuri 1000 euroa veroja joita ei tiennyt joutuvansa maksamaan.
No jaa. Haaveilla saa ilman ostopakkoa. Ja minulla on kuitenkin 2 viikkoa aikaa pohdiskella. Jos onnistun luikertelemaan Verotoimiston kynsistä, niin ehkä sitten?

4 kommenttia:

 1. Muakaan ei oo koskaan Soomin nuket kiinnostanu, lähinnä siksi etten oo fantasianukkejen perään. Sitten tutustuin Mini gem -linjan nukkeihin. Yhden sellaisen haluan ehdottomasti, on niin mulle sopivaa kokoluokkaa.

  Komea arkku! Mulla on nukenvaatteet eri kaupoista ostetuissa kokoa-itse-pahvilaatikoissa. Varsinkin Clas Ohlsonin uusretrot kukkakuvioiset laatikot on kivoja. Meillä voi laatikot olla huoletta pahvia kun ei ole ketään niitä syömässä. ;)

  Ja kyllähän uusi vuosi täytyy aloittaa uudella nukella! Niin minäkin tein. :D

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen arkku, itsekin huolisin :). Mulla nukenvaatteet ja peruukit on smart storen muovisissa säilytyslaatikoissa, 15 litraisissa. Hartsisille ja muovisille on omat laatikkonsa ja peruukit omassaan. Peruukkilaatikoissa on myös stock kehot. Obitsu kehojen lisäkädet on metallisessa rasiassa jossa hevosen kuva, ainakin löytää hyvin :D.

  Paljon tuollaiselle arkulle tuli hintaa? Omaan silmään aika kalliin näköinen, hyvä löytö :3.

  Ite yritän vältellä suosittuja hartsifirmoja, juurikin siksi kun maailmassa on niin paljon ihania nukkeja. Joku fantasianukke ois kiva mutta ei soomilta tai fairylandilta :D.

  VastaaPoista
 3. Minäkin luulin että seuraava nukkeni on joko Resinsoulin Ming pitkine sorkkineen tai joku tiny, mahdollisesti Sleepy Elfiltä.

  Eikä ostopäätöstä ole tosiaankaan tehty! Verotoimiston lisäpyynti viime keväänä tehdyistä asuntokaupoista on sitä luokkaa suolainen että voi jäädä tekemättäkin. Jos veroa ei joudu maksamaan, tilaan silkasta riemusta jotakin.
  Ei sillä etteikö rahaa menisi muutenkin. Huomenna on yhdellä hevosella klinikka-aika ja sieltäkin pitää olla kiitollinen jos saa kolminumeroisen laskun eikä suurempaa.
  Sitäpaitsi minulla on ihan lohdutuksena Tatalle tilaus ruudulla. Nuken kantolaukku nappasi vähän pikkutavaraa mukaansa samaan tilaukseen...

  Tuo arkku oli inasen yli 20e ja jonkin verran alennettu. Oli ainoa kokoaan niin en uskaltanut odotuttaa pidempään, josko olisi tullut lisää alennusta.

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno löytö tuo arkku! *___* Kelpaisi tännekin, ihan propiksikin mutta jos nukenvaatteet menevät tuonne niin sehän on sitten paitsi kaunis, myös hyödyllinen!

  Suloinen Iippa~ <3 Kauhea koirakuumeeni vaan kasvaa joka postauksella. :--D

  Itsekään en oikein ymmärrä kovaa kohinaa Soomilaisten ympärillä, mutta täytyy sanoa että jotkin heidän nukeistaan ovat kivoja, ja en ihmettelisi vaikka joskus itsekin sortuisin johonkin Soomilaiseen.
  Minusta nuo pikku-lumihaltijat ovat oikein suloisia ja en ollenkaan paheksuisi jos hankkisit sellaisen. :34

  Minä en pidä juurikaan YO-SD nukeista ja eikös sellainen yksi ole tänne tuppaamassa ja olen jopa innoissani siitä. Ilmeisesti ei kannata täysin kieltäytyä mistään tietystä nukketyypistä koska myöhemmin kuitenkin saatta tykästyä niihin, hihi~

  VastaaPoista