keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Viikon sekalaiset.

Vaikka sain jo kipsin pois kädestäni, olen yhä täydessä nostelukiellossa. Ihan kokonaan en kuitenkaan ole malttanut pitää nukkeja kaapissaan.

Takapihan terassin jääpuikkoviljelmää on käynyt kaulailemassa yksi jos toinenkin nukke. Tämä on siitä paha paikka kuvata että nukkea ei saa mihinkään tuettua joten kuvaamiseen tarvitaan molemmat kädet.

Street-paran talvivaatteet lojuvat tekeleinä ja odottavat aikaa parempaa. Luulen kuitenkin että pian virkkaaminen taas onnistuu. En malta odottaa että pääsen tämän väri-ihmeen kanssa kunnolla ulos!

Magdalenan silmäkriisi ei oikein ota tasoittuakseen. Nämä eivät ole hyvät mutta ei ole hyvä seuraavakaan koko.
 Ja huolimatta muistoalttarityyppisestä sijoittelusta, kuvan koirat Simmu ja Naksu ovat yhä erittäin elossa. Joku voi tunnistaa vasemmanpuoleisen kuvan. Se kuva Naksusta on joskus julkaistu Koiramme-lehden kansikuvana.

Kuten kuvasta näkyy, on tullut rassattua silmiä. Puttyä kurkkii silmäkulmasta ja pupillien kohdistus on pielessä. Tykkään näistä hieman muotoilluista akryyleistä, mutta jotenkin ilme on levoton. Ehkä kumminkin milliä suurempi pupilli?

Magdalena on haastava nukke kuvata. Nuo meikin helmiäiset tekevät kasvoista helposti erikoisesti loistavat vaikka livenä tykkään meikistä kovasti. Magdalenan persoonassakin taitaa olla jotakin väistelevää ja vaikeasti tavoitettavaa. Persoona ei muuttunut lainkaan vaikka nukkemoldi vaihtui.

Joku jätti pölyt pyyhkimättä kehyksestä....

4 kommenttia:

 1. Paraneminen on siis hyvällä vauhdilla kun kipsin sait jo pois :). Älä kuitenkaan rasita ittees liikaa, jos vaikka käsi pettäisi alta ja nukke tippuisi, ei ois isompaa morkkista. Mulla on outo rannevika joka välillä kevyestäkin tekemisestä vihlasee kuin joku puukottais, on oppinu kantamaan painavampia vasemmalla vaikka oon oikeekätinen. Hartsisten kanssa saa pelätä et käsi hajoo kun kamera painaa 1,2 kiloo ja ite nukke vähintään sen :D. Pitää olla hyvin varovainen.

  Pupilli on tosiaan verrattuna Pullipin chippiin ihan mini. Vähän pelästyneen oloinen on tanni neiti. Tuo pupilli on pienempi mitä yleensä nähny bjd silmissä. Silmien väri on kyllä kiva. Itselläkin on ruskeet silmät joissa myös vähän vihreetä. Sillai hauskaa että nukellasi on ruskeet silmät ja vihreetä luomiväriä. Ei voi olla tykkäämättä nukesta joka omaa samoja värejä :3.

  VastaaPoista
 2. Tuota säikkyä ilmettä yritän saada pois Mutta en tiedä miten siinä onnistun? Tuo itse silmäkuoppakin on hyvin pyöreä. Sinne mahtuu kyllä isompikin silmämuna mutta isompi pupilli ei ollut kaunis kun sitä mallailin vaan vielä enemmän kauhuissaan olevan näköinen.

  Sinun kannattaa käydä kuvauttamassa se ranne. Oma nivelrikkoni alkoi juuri noin että ihan yllättäen kävi teräviä, kovia kipuja kun ranne vähän liikahti ja taas oli pitkät ajat ihan ok.

  VastaaPoista
 3. Jännä kontrasti kuvissa, kun Street sinisine hiuksineen ja jääpuikkokuvineen edustaa kylmää tunnelmaa ja Magdalena-kuvista välittyy sellainen lämpöinen tunnelma vaikka tyttö tosiaan hieman säikyltä vaikuttaakin.

  Tuo on mielenkiintoista, että eri nukke heijastaa samalla hahmolla samaa persoonaa-! Ehkä Magdalenalla on jokin salaisuus? Todella kiehtovaa~ :3 Tykkään tällaisista salaperäisistä tyypeistä.

  Viimeinen kuva Magdalenasta on jotenkin tosi elävän näköinen, kuin tyttö epäröivästi pohtii kertoisiko jotakin.

  Edelleen täytyy sanoa että australiankarjakoirat (eikö niin että kuvien koirat ovat niitä? :-) ovat rakkaus~ <3

  VastaaPoista
 4. Karjakoirat ovat ihan mahtavia! Niiden värit, vankanjalo muotokieli ja se valtava elinvoima ovat jotakin mihin ei kyllästy.
  Magdalena on todellakin vaikea hahmo. Hän on nukkehahmoistani vanhin enkä silti tunne häntä oikeastaan ensinkään. Kiusallista.

  VastaaPoista