tiistai 19. helmikuuta 2013

Pullip Street pihalla

Punapään sijaan vaihteeksi sinipäätä.
Huomasin tuossa taannoin, että jos postauksen otsikossa mainitaan nuken koko nimi, postaus saa paljon enemmän ulkomaisia katsojia. Lieneekö sitten niin, että google löytää silloin sivun helpoiten? Sääli sinällään. Minusta on niin kivaa ettei otsikon näkemällä tiedä, mistä nukesta siinä on kyse että voi olla että skippaan kansainväliset kuvankatsojat jatkossakin. Eteenkin jos nukella on yhtä hauskasti sanaleikkeihin taipuva nimi kuin Streetillä. ; )

Mutta itse asiaan. Ensi alkuun ykköstyypin vartalo oli ihan käsittämätön ja sen posettaminen tuntui mahdottomalta. Mutta äkkiäpä siihen oppi ja vitsit, miten hyvältä se nykyään tuntuu! Kerrankin Pullip joka seisoo ilman mitään kommervenkkejä.

Sain viimeinkin valmiiksi Streetilla sopivammat talvivaatteet. Housut ja kengät ovat stockista

Ykköstyypin pää on kiinni kehossa ei keskeltä vaan läheltä takaraivoa, pään takaosasta. Siitä syystä kroppa pyrkii itseään tasapainottaakseen seisomaan vähän ulkolonkkaisesti, lantio etummaisena. Tuossakin nukke muuten seisoo tukea vailla, omin avuin.

Vaikea löytää ainakullekin nukelle sopivia taustoja ja keksiä uusia asentoja. Steetille sopii vähän tällainen rouheampi tausta eikä tyttö ole mikään sievä poseeraaja.

Streetillä on hyvin kalpeat kasvot mutta vahvat huulet. Erittäin vaikea kuvata ja näköjään onnistuu parhaiten tällaisena harmahtavana päivänä. Nuo keltaiset silmät ovat yhtä aikaa mielettömän hienot ja karmeat.

En ole kovin taitava virkkaaja. Mutta pusero onnistui silti. Kukaan ei varmaan huomaa, miten ovelasti myssy ja neule on eri sävyisillä ja paksuisilla keltaisilla virkatut. Tämä on niitä juttuja joista voi iloita vain tekijä itse.
Neule asettuu kauniimmin jos lanka on ohuempaa kun taas myssyssä voi olla vähän massaa.

Tuo ilme <3 Street on kyllä ihan huippunukke! Suosittelen harrastajia kokeilemaan myös näitä vanhempia jos vain tilaisuus tarjoutuu.

2 kommenttia:

 1. Street on kyllä juonikkaan oloinen. Taitaa tällä neidillä olla pahat mielessä.

  Nuo silmät ovat kyllä ihan mahtavan väriset!
  Utelen nyt samalla että koskas saadaan pullip kroppien vertailu ja posetus kuvia? ;)

  - Tia

  VastaaPoista
 2. On pitänyt laittaa niitä mutta harmittaa, kun kakkostyypin kroppa ei enää ole esittelykunnossa. Jää sarja harmittavan vajaaksi.

  VastaaPoista