tiistai 12. helmikuuta 2013

Uusia Monstereita

Pitkästä aikaa Suomeen saapui Monster Highejä joista tykkään. Olin jo ihan lannistunut, kun moni odottamani sarja on osoittautunut todella rumiksi. Ei toki Monsterien kuulu kauniita olla, mutta johonkin pitää raja vetää mitä voi hyllyssään katsella.

En pitänyt alkuperäisestä Rochelle Goylesta yhtään, mutta tämä Scaris-versio on ihana. Kertakaikkisen mahtavaa löytää hyvin pukeutunut Monsteri niiden kasarihutsu-tyylisten vaatteiden joukosta mitä Monsterit yleensä käyttävät. Vaatteet ovat suurin syy siihen, miksi kaikki aiemmat Monsterini ovat rantalookissa tai muuten kevyesti puettuja.

Rochelle sen sijaan... Mikä tyylikäs pikku Pariisitar. Anteeksi Scariisitar. Hattu on ihan täydellinen ja leninki yksinkertaisuudessa ja neonvärejä kaihtavuudessaan tyylikäs. Iso plussa skulpataajalle myös siitä, että jos korvat ovat päälaella, tukan sisästä ei löydy toista korvaparia kuten muutamilla surullisenkuuluisilla hartsinukkefirmoilla.

Rochellen matkapakaasi on ennemmin näyttävä kuin järkevä. Ja sama koskee kenkiä. Tämä on ensimmäinen Monsterini joka ei seiso hyvin ilman tukea. Toivon että kyse on sattumasta eikä laadun huononemisesta. Jopa Roller Maze-Frankie seisoo moitteettomasti, ja sillä on rullaluistimet jalassaan!

Rochelle myös posettaa vaatimattomasti muutamiin muihin Monstereihini verrattuna. En tiedä onko se tarkoituksella tehty kuvaamaan paremmin Rochellen luonnetta?
Hiukset ovat todella laadukasta kuitua ja otsatukka on kovitettu. Minulla on vähän tottumista tuohon Rochellen kiviseen ihoon. Näyttää siltä kuin tytöllä olisi finnejä.

Mutta kukas se siinä onkaan?

Create-A-Monster luurankopimuni jäi jossakin välissä esittelemättä. Tulkoon hoidettua nyt samalla kertaa.

Tervehdys kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti