torstai 21. helmikuuta 2013

Dal Maretti esittäytyy (ponivaara)

Pitkään jatkunut ja äärimmäisen turhauttava Pandan tyttären etsintä päättyi kun löysin Pullip Suomen foorumilta mukavan edullisen peruskuntoisen Dal Marettin. Muualta pyydystelin hänelle vielä stock-silmät ja peruukkihan oli odotellut kantajaansa jo pitkään.
Tai oikeastaan 2 peruukkia.

tämä Leeken (Dollgan) kaksivärinen saparoihme on ihana, mutta eihän kukaan pysty elämään maata laahaavan tukan kanssa. Tuollainen tukka on yksi henkilö lisää kuvaan aseteltavaksi, ja vieläpä hyvin hankala henkilö. Jääköön siis pyhätukaksi tai odottamaan pitempää kantajaa.Tykkään kuitenkin väriyhdistelmästä vaikka laatu ei olekaan mitään ihmeellistä.

Hei äiti! Siis periaatteessa Pandan tytär saisi olla vaaleanpunatukkainen, mutta onhan lapsella isäkin, jolta tulee puolet perintötekijöistä.

Sanon nyt viimeisen kerran. Kengät pois sohvalta!

Rakastan värisommitelmia. Ja tilaisuuksia ottaa poneja mukaan kuviin. Tulee ainakin muutamista pyyhittyä pölyt tuolloin tällöin...
Kuvauspäivänä oli hassu valo. Se tuli ja meni. Tätä kuvaa otettaessa näköjään meni.Olisiko pitänyt muuten yksilöidä, ketkä ponit ovat kuvissa? Vai tunnistavatko lukijat kaikki suoriltaan?

Nuo Marettin silmäsirut ovat aika tuijottavat. En tiedä pitäisikö kuitenkin vaihtaa vaaleammat?

Tämä on ihan vain referenssikuvapari. Tässä sama kuva ilman salamaa....

Ja tässä salaman kanssa. Molemmissa on puolensa. Joitain värejä salama tuo esiin, joitakin se syö. Joihinkin paikkoihin salaman tuoma kimallus sopii, joihinkin ei.

Siirrytään siniseen väriteemaan ja otetaan Joliekin mukaan. Yritykseni saada kaksi eri näköistä Dalia onnistui oikein hyvin. Näissä kahdessa ei ole mitään samaa.

Jolie on tuima tiukkapipo jollle asiat eivät ryttyile ja jolla on nivelet kuin kiveä. Jolie ei juuri hymyile.

Maretti ei muuta teekkään kuin hymyilee. Perusluonnekin on pehmeäpolvisempi.

Näillä näkymin tämä sininen lahjaperuukki jää Marettin käyttötukaksi. Sävy on tumma enkelinsininen ja siinä on kivasti äitiä ja isää nähtävissä.

En tiedä jaksaako kukaan kahlata ponikuvia tänne asti. Mutta jos jaksoi, seuraa bonusmateriaalina Magdalena G3-ponien lapsenvahtina.

Magdalena jälleen arvostaa...

5 kommenttia:

 1. Uutukaisesi on todella söpö! Magdalenasta tykkään myös.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta nukesta~ ^3^ Maretti on ihana nukke ja sopii todella hyvin Pandan tyttäreksi. <3
  Hauskinta oli ponien rynnäkkö sohvanvaltaajiksi. Ilmeisesti kaviot sohvalla ei ole niin paha kuin kengät? ;-D No mutta eihän noin söpöjä ponskuja raaski komentaa.
  Pinkki peruukki on upea, tykkään myös sinisävyisestä, mutta jotenkin tuo pinkki vaan vie voiton. Ehkä kun se on lähempänä Maretin alkuperäistä värimaailmaa.

  VastaaPoista
 3. Kuvat ovat kaikki herkullisen värisiä! Ja MLPistä ei voi koskaan olla liikaa kuvia, itsekkin yritän aina tilaisuuden tullen laittaa niitä taustalle tai kuvaan.

  Pandasi on aina yhtä ihastuttava, niin luonnollinen. ^_^

  VastaaPoista
 4. Voi nämä nukke & ponit kuvat on vain niin ihania :D Oikein kunnon karamellikuvia <3 Tuo uusi Dal on kyllä suloinen ja ihastuin täysillä sen peruukkiin. Vaaleanpunainen on aina pop :P
  -Feliara

  VastaaPoista
 5. Vaaleanpunainen on kyllä aika ihana. Saapa nähdä hennonko sittenkään muuttaa tytön teemaa sinisävyiseksi kuten piti?

  VastaaPoista