sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonlopun Linnetannos

Jälleen muutamia kuvia viikostani Linnetin kanssa. Se ei ole tällä kertaa ollut erityisen jännittävä. Suurin osa kuvista on otettu sisällä ja ystävänpäiväkuvan jo näittekin.

Viime lauantaina Linnet joutui kanssani duuniin. Hiipunut auto saatiin vaivatta kotiin. Linnet käyttää "maisemakonttorini" hydrauliikkalaitteita.

Tässä on Iippa. Ei viikkoa ilman terrieriä. Ja kun ne loppuvat, siirrytään muihin rotuihin.
Emännöimiltämme Tupperware-kutsuilta tuli emännänlahjana Spacemakers-sarja eli suomeksi Tilantekijät. Näitä on suoraan sanottuna kaivattukin. Vielä kun joku tulisi siivoamaan kuiva-ainekset noihin purkkeihin.

Se joka väitti ettei tosirakkautta saa ostettua marketista käveli karkkihyllyn ohitse.

Lintuja, kirahveja ja elefantteja. Taikaympyröitä pussilakanassa joka kuivuu oven päällä.


Sorry muotibloggaajat. Pilottilasit olivat tolkuttoman epäcoolit jo 80-luvulla eivätkä ole muuttuneet niistä ajoista yhtään tyylikkäämmiksi. Tuo muoto saa jokaisen posket roikkumaan.


Jyväskylän Paviljongissa järjestettiin tuomarkoulutusnäyttely ryhmälle 9. Kävimme Linnetin kanssa katsomassa mopsit ja chihuahuat. Tämä oli ensimmäinen näyttely jossa useampi kuin yksi kehäsihteeri syötti tietoja reaaliajassa nettiin sitä mukaa kun niitä valmistui.
Muualla maailmassa pidetään ihmeenä että Suomessa saa tulokset heti näyttelypäivänä. Muu maailma pitää sitä jo high tecinä. Suomessa sitä pidetään normaalina. Meillä on ollut puhetta online-tulospalvelusta jo pitkään. Muu maailma pitää sitä absurdina science fictiona. Sanokaa minun sanoneen, jo Helsingin Maailmannäyttely 2014 on onlinenä netissä.
Kun verrataan siihen että joku Englanti ei ehkä julkaise tuloksia näyttelyissään lainkaan, ja Ranska, Saksa ja kumppanit viikkoja näyttelyn jälkeen, ei voi kuin vähän pyöritellä silmiään. Ei mikään ihme että Suomeen tullaan näyttelyihin maailman äärilaidoilta asti. Ja että meillä on maailman suurimmat koiranäyttelyt.

4 kommenttia:

 1. Hauska ja toimelias viikko on ollut. Linnet näyttää hyvä esimerkkiä että ei koneiden kanssa puuhailu ole vaan poikien hommaa :D.

  Tuo nukke kipossa on suloinen kuva, jotenkin poloinen kun pulassa mutta silti coolina.
  Pilottilasit on omakin inhokki.

  Tuliko koiranäyttelyssä paljonkin kyselyä mikä tuo nukke on ja miksi kuvaat sitä? Aika edistyksellistä että tulokset saa nopeasti tietää :).

  VastaaPoista
 2. Me oltiin näyttelyssä hissun kissun ja otin kuvan kun kaikki keskittyivät kevän tapahtumiin. Ei tainnut kukaan edes huomata.

  VastaaPoista
 3. Minusta on kivaa nähdä miten nämä kuvat heijastavat arkipäivääsi. :3 Linnetin hehkuvatpunaiset saparot ovat aina yhtä pirteät ja ihanat!
  Iippa on saanut yhden uuden ihailijan; minut! Anna sille pari bonusrapsutusta puolestani.
  Paras kuva näistä on ehdottomasti tuo Tupperware-iloittelu!

  Kiva kuulla sisäpiirin juttuja koiramaailmasta. Se on maailma johon haluaisin itsekin päästä sisälle.

  VastaaPoista
 4. Rapsutukset toimitettu Iipalle. Myös linnet paistattelee ihailussa.
  Koiramaailma on aika syvä suo. Siihen tutustuminen kannattaa aloittaa varovaisesti ettei tulisi järkytyksiä.

  VastaaPoista