lauantai 9. helmikuuta 2013

Keskitalven karhu

Bea on odottanut pitkään tilaisuutta päästä esittelemään uusia Tata´s Paradiselta tilattua vaatteitaan. Koska sitä kaipaamaamme aurinkoista päivää ei kuulunut, kuvattiin sitten kahden lumikuuron välissä erittäin harmaana päivänä.
Kuvauspaikkana on Muuramen laivasatama uintiavantoineen ja Bea on Rosette School On Dolls Sakura tannina mikäili joku tätä tietoa kaipaa.
(Blogista puuttuvat yhä esiintyvien nukkejen esittelyt mikä on melko noloa. Mutta kun ei koskaan ehdi kun muistaa eikä muista jos ehtisi.)

Kuten kaikki MSD-vaatteet, nämäkin ovat luisevalle Bealle liian suuria. Eniten se näkyy hupussa joka sopii isompaankin päähän tai isomman tukkalaitteen omistajalle.

Satama-allasta pidetään sulana avantouimareita varten. Rannassa on heitä varten myös ainalämmin sauna.

Pelkkää harmaata.

En käsitä miksei Sakura ole suositumpi kuin se nyt on Rosetten tytöistä? Siitä näkee kuvia aniharvoin enkä tiedä kuin toisen tannin Sakuran. Minusta se on kuitenkin kaikkein kaunein Rosettelainen.

Liian iso huppu ja vetoketjun pääkin törröttää pystyssä. Onneksi maisema sentään on seesteinen.

Hileisiä koivuja. Niin kauhean harmaata kaikki.Vaakakuva toimii muotokuvissa itse asiassa oikein hyvin. Se ottaa maisemaa mukaan ihan eri tavalla. Pitäisi käyttää sitä useammin. Tästä tuli yksi suosikkikuviani Beasta.

Avantouimari-Linnetin kuva todistaa että avanto on ihan oikeasti jatkuvassa käytössä. Minun kuvatessani sen ympärillä useampikin uimari kävi pulahtamassa ja me naureskelimme toistemme touhuille.

1 kommentti: