keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Chibejä

Spica Spicasmagoria Extreme-blogista spicasmago.blogspot.f ihaastoi bloggaajia tekemään chibi-hahmoja nukeistaan. Haaste otettu vastaan!
Hahmot on tehty tällä chibigeneraattorilla: Kliks 
Se olikin armollisen simppeli käyttää. Useimmat tuollaiset tyytyvät vain nauramaan yritykslleni tallentaa kuvaa.

Tästä lähdetään.
 Lydia. Helppo tunnistaa chibinäkin.


Tukka ei ollut ihan halutunlainen. Generaattori ei tunnistanut joka suuntaan pyrkivää afroa.Tämä on paras löytämistäni. Sen sijaan ilme on juuri oikea. Samoin pisamat ja värimaailma.

Toinen SD-tyttöni Nono. Tämä oli vaikea sillä Nonosta on olemassa vasta pelkkä pää. Tein chibin olemassa olevilla silmillä ja hiuksilla. Ne ovat tosi suloiset joten voi olla ettei muutoksia edes ole tulossa. Nono on helppo chibittää. Hahmo on jo valmiiksi söötti ja herttainen. Voisin hyvin ottaa Nomon näillä säädöillä ja värimaailmalla.


Bea on ihan itsensä chibinä ja isompana. Hänestä ei voi erehtyä.


Myös Iza kohtasi tukkaongelman. Tämä on kuitenkin aika onnistunut. Hän on kyllä muuten täysin tunnistettavasti oma itsensä.

Yllättävän monen nukkeni perusilme on äreä. Kumma juttu? Magdalena oli kyllä muuten helppo nakki chibittää. Hän löysi ihan tismalleen oikeanlaiset hiukset ja muun.

Hiiri oli muutoin helppo, mutta tämän generaattorin korvavalikoima jäi hänen tapauksessaan hiukan niukaksi. Onneksi jotkut korvaulokkeet löydettiin.

Hassua nähdä nämä kaikki tällätavoin yhdessä. Tehdessähän näkee vain yhden kerrallaan. Lydian voisi tehdä uudestaan, muiden näköisyyteen olen ihan tyytyväinen.

Bonuskuvana minä itse chibinä.

Ja kyllä. Se on erittäin näköinen.

4 kommenttia:

 1. Jaa sinäkin Brutukseni.

  Yllättävän oikeanlaisia noista chibeistä saa, mullakin suurin ongelma oli löytää juuri oikeanlaiset hiukset.

  Mahtava tuo omakuva, juuri tuollaiseksi taidan sinut kuvitellakin. Ainakin tämän jälkeen. :D

  VastaaPoista
 2. : D
  Et arvaakkaan kuinka todenmukainen tuo kuva on!

  VastaaPoista
 3. Heiiii~ Ihania chibejä porukastasi~ x3 Minä niin tykkään katsoa minkä näköisiä chibejä ihmiset tekee nukeistaan, ne kuvaa jotenkin niin hyvin niitä hahmoja.
  Suosikkini on tottakau Bea! Mutta missä luuraa pikku Vilperi?

  Tuo oli hyvä idea että teit itsestäsikin chibin, ei välähtänyt minulle tehdä omasta persoonastakin chibi... :3 Näytät hauskalta chibinä~

  VastaaPoista
 4. Vilperi on jo valmiiksi niin chibin näköinen, ettei se oikein enää ollut hauska chibikuvana. Satsuman kanssa oli sama juttu.

  VastaaPoista