perjantai 17. elokuuta 2012

Uusi nukke!

Arvatkaas mitä postin täti eilen toi pihaan? Ei tohtinut tulla ovelle asti kun pelkäsi täällä vartioin minä-kylttejä mutta hyvä näinkin.
Isoiso laatikko jonka sisällä hyvin tyylikäs ruskea sarkofagi.


Muumio. Ei ole meille aiemmin tullut näin hyvin pakattua nukkea.

Ja tällainen sieltä kuoriutui! Pienempi kuin mitä pelkäsin eikä edes niin sirokaan. Mutta pää on PIENI!

Koska Rosetten sisäoppilaitoksen oppilaasta kuitenkin on kyse, seurasi mukana niin kuvassa näkyvä opiskelijakortti kuin myös todistus opintojen aloittamisesta. Kuvassa näkyvät myös polvien päälle tulevat irtopalat joilla polvistumisasennosta saadaan tyylipuhdas ja piilotetaan tuplajointin ruma nugetti.

Rosetten monogrammi takaraivossa. Tyylikästä, tyylikästä.

Ja tällainen muumiosta lopulta sukeutui.
Muutamia yllätyksiä kohdattiin. Esimerkiksi tuo superpikkuinen pää. Tiesin jo DoA.sta luettuani että osalla Roseten nukeista on pienempi päänuppi kuin toisilla. 6 tuuman peruukin pitäisi kuitenkin sopia. Kolmesta varaamastani peruukista tämä niukasti viiden tuuman peruukki pysyy päässä mutta vaatisi silikonilakin alleen. Edes yhdelläkään petitellä ei ole meillä noin pientä päätä.
Sitten silmät. Firma sanoo että 12-14 milliset sopisivat. Vaan kun eivät sovi. Silmäkuoppa on pikkuruinen ja sitä reunustaa neljä näsää joilla kaiketi on tarkoitus kohdistaa silmä keskelle. Mutta niiden välistä ei mikään kova silmämuna mahdu. Nyt tytöllä on päässään Satsuman päästä julmasti revityt kahdeksanmillset jotka ovat liian pienet ja joista tytölle tulee haltioitunut ilme. Mutta parempi sekin kuin tyhjä silmäkuoppa.

Rosetten pienuutta ja siroutta on niin paljon hehkutettu, että oikeastaan petyin hiukan. Ei tuo ole Resinsoulin nukkejen rinnalla mikään erityisen ohutluinen tai siro. Samat vaatteet menevät. Vain se pää on selvästi pienempi ja siitä tulee sirouden efekti. Mutta kai tilanne olisi eri jos olisi ensin käsitellyt rotevampia "tavallisia" MSD-nukkeja.
Kuvassa Resinsoulilla on litteät pohjat ja Rosettella korkokengät.

Päävertailua. Pidetään kuvaa vain informatiivisena eikä kuvitella sen näyttävän petitien kansanmurhalta.
Kuvassa siis Resinsoulin Rong, Rosetten Sakura ja irtopäinä MsDollin elf-Pan ja Unidollin unitiny Dede.

Alasti ja ilman kenkiä nähdään, miten vähän kokoeroa lopultakin on. Sääli ettei minulla ollut ryhmäkuvaan vielä minifeetä jota yleisesti käytetään slimmin minin esikuvana. Eteenkin kun maturemmista vartaloista puhutaan. KUvassa siis molempien firmojen povekkaampi ja maturempiversio. Resinsoulin Rong ja Rosetten Lady.
Kuva on huono. Kamerani pyrki hampaat irvessä taustan valon luo eikä halunnut tarkentaa lähelle.

Rosette on satsannut kropan liikkuvuuteen ja siihen, että se asettuu asentoon kuin asentoon. Istuminen ei ole tälle nukelle mikään juttu.

Resinsoulilla taas suurin liikkumisongelma on nukkejen istumisessa. Reisi on naisellisen kaareva ja ylhäällä povipalassa on paljon painoa. Lisäksi Resinsoulin nuket on viimeistelty hyvin sileiksi ja liukkaiksi. Tarvitaan hiukan etukenoa jotta nukke istuisi ilman tukea. Väite siitä etteivät Resinsoulit osaisi istua on kuitenkin pahasti liioiteltu.Jalat suorana istuu kumpikin nukke. Rosette kuin tatti ja Resinsoul reisiensä vuoksi etunojassa. Resinsoulin tässä kropassa oleva ruma vyötäröjointti on oikeasti tarpeellinen ja ilman sitä tuo olisi aika tönkkö kroppa.

Matureja ja täysikasvuisia perusvartaloita molemmat. Eroja on ehkä vähemmän kuin kuvittelin. Kumpikaan ei ole erityisemmin viekoitteleva, mutta ei myöskään lapsekas mikä monia MSD-nukkeja vaivaa.

Jalkaterät kuvassa. Rosettella on vielä Resinsouliakin pienempi jalka joten kenkien löytäminen voi olla vaativaa. Sen verran kuitenkin kokeilin että Taeyangin tennari ei ihan mahtunut. Harmin paikka.

Kumpikin kroppa on erittäin notkea. Kumpikin saa vaivatta varpaat suuhun jos sellaista nyt tahtoisi.

Roseteilla on hiukan tyylitellyt piirteet vartalossaan. Säärtä on paljon mutta niin on myös vatsaa ja selkää. Vaikka reidet ovat naiselliset, lantio on kapea ja Resinsoulille vain yhtä numeroa liian väljät minifeen housut putoaisivat päältä ilman pitelemistä. Toisin kuin voisi luulla, ei lahje kuitenkaan jää yhtään lyhyeksi.

5 kommenttia:

 1. Vau, ihania paketinavaamiskuvia! Orastava Rosette-kuumeeni nousee entisestään näitä kuvia katsoessa! Lisäksi tuo keho on minusta todella kaunis, enkä kyllä osaisi kuvitella sitä sirommaksi ilman että alkais näyttää jo liikaakin anorektiselta... ~.~
  Ihonväri on todella kaunis ja pidän tuosta pirteästä peruukista! :3

  Kivoja nuo vertailukuvat, on aina hauska nähdä millaisia asioita eri firmat ovat ottaneet huomioon nukkeja muovaillessaan.
  Kyllä Resinsoulinkin kroppa on kaunis ja Hiiri katselee ikäänkuin tunnustellen että kuka tuo uusi tyyppi on. ^__^

  Nuo boonus-päävertailukuvat sekä "varpaat suuhun!"-kuvat saivat minut hiukan virnistelemään... Hienoa! Lisää kuvia pls. ;-)

  VastaaPoista
 2. Onko tuo resinsoul luotettava? Minusta tuolla myydään vähän turhan halvalla tuota rongia. Olisin ehkä itse sellaisen hankkimassa, siis Rongin mutta en suinkaan harmaana. Tuo on vaan niin söpö että piäisiköhän listalle laittaa? Niin, ja minkäs maalainen tuo resinsoul on? Tahtoisin vaan tietää kun en mikään korea-japani taitaja ole. Että saako sieltä ihan perinteisellä englannilla nuken turvallisesti perille? Kiitos jos vastaat!

  monstrodoll.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä semmonen että tuleeko vaatetuksella ja peruukilla?

   Ja ihana tuo sinun Rosetti :)

   Poista
 3. Hiekkahemuli: Resinsoul on täysin luotettava. Itse asiassa jopa niin luotettava että firma valaa resiiniin muutamien muidenkin firmojen nuket. Edullisuus selittyy sillä että firma on kiinalainen. Se ei siis ole eritryisemmin halpa vaan muut firmat ovat huomattavan kalliita ;)
  Resinsoulin kanssa pärjää englannilla mainiosti ja firma tekee paljon kauppaa Eurooppaan. Mistään pikkupuljusta ei ole kyse. Sieltä voi tilata täysin turvallisesti.
  Tuommoinen perusnukke tulee ilman vaatteita ja peruukkia. Jotkut silmät yleensä tulee mukana. Rong on hyvin haastava peruukittaa sillä sillä on niin suuret korvat. Kaikkia peruukkeja joutuu yleensä modaamaan jotta korvat eivät pudota peruukkia. Ja siltikin tarvitaan liimaa päälakeen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos turre! Päädyin nyt kuitenkin tuohon normaalikorvaiseen(?) Meihin. Sille ei varmaankaan ole niin vaikea laitta peruukkia. :D Ja kiitos avusta. :)

  VastaaPoista