torstai 30. elokuuta 2012

Uusi nukke! Slinky Neko Junior Borry

Tein perjantaina 24.8. hartsinukkejen kansainväliseltä foorumilta Den of Angelsilta löydön. Selasin ihan aikani kuluksi myyntipalstaa kun silmäni sattuivat minulle tuntemattoman firman tannin nuken myynti-ilmoitukseen. Tykkään hartseissa eniten värillisistä nukeista ja katson yleensä ihan mielenkiinnosta tannien nukkejen myynti-ilmot. Eteenkin jos en etukäteen tiedä millainen nukke on kyseessä.
Tämä oli siis ihan vieras firma. Slinky Neko. Ja taas nähtiin mitä uteliaisuudesta seurasi... Junior Borry oli myyntikuvissaan ihan mielettömän suloinen ja ihastuin siihen suin päin. Tämä on minulle ihan tavatonta käytöstä. Yleensä pohdin piiiiitkään kaikkia ostoksiani enkä välitä ostaa esim. eventeistä mitään koska ärsyynnyn nopeista päätöksistä.
Sitäpaitsi olin ihan lyhyt aika sitten saanut kotiin keväällä tilaamani tannin Rosetten ja siitä haaveilemani tannin MSD-n. En ole ehtinyt tutustua kunnolla siihenkään nukkeen enkä etsinyt millään tasolla uutta. Pikeminkin päinvastoin. Suunnitelmissa oli myydä yksi tai kaksi hartsista pois, ei lisätä laumaa.
Mutta näin kävi. Laitoin ensin puolitosissani kyselyä myyjälle että onko nukke vielä myymättä. Myyjä oli supernopea vastauksissaan ja sain pyytämäni alastonkuvatkin heti. Hän tuli myös postikulujen verran hinnassa vastaan. Joten mikäpä siinä sitten. Nukke maksettiin sunnuntaina, postitettiin maanantaina ja nyt torstaina 30.8. se ilmestyi ovelleni. Nopeata toimintaa!

Slinky Nekon laatikon kansi. Kovin klassista ja romanttisen ajan tyylistä. Sopii erittäin hyvin firmalle.

Simmu hoitelee varsinaisen pakkauslaatikon ja täytemateriaalit. Meillä kuormaan kömpineelle torakalle tai rukoilijasirkalle se on voi voi. Tuolta ei jää mitään henkiin.

Viesti ja ehkä söpöin näkemäni makuupussi. Tyttöseni matkasi pikamatkansa todella hyvin pakattuna.

Eh... Bonjour? Vartalo ei ehkä ole mikään superposettaja mutta tun värinen hartsi saa minulta anteeksi mitä hyvänsä. Muotokieli on kuitenkin hyvin kaunista ja nuo sääret ovat tyrmäävät.

Excusemuaa, olisiko kohtuutonta pyytää hiuspinniä ja vyötä tähän kolttuun?
Nukketalouteni ei ole ihan valmistautunut tällaiseen nukketulvaan ja vaatevarannot uhkasivat käydä vähiin. Sillä enhän minä ehtinyt ommella mitään valmiiksi. Tämä mekko on tarkoitettu jonkin verran povekkaamman tytön käyttöön mutta ensimmäistä kertaa minulla yleensäkään on MSD joka suostuu käyttämään mekkoja! Jippii!

Näin on parempi!

Hän on uusi Magdalenani. Kamerani ei tuossa sateisessa valaistuksessa saanut esiin meikin nyansseja joten joudutte tyytymään vakuutuksiini että se on kaunis. Minun makuuni olevat voimakkaat huulet, hiukan vihreätä silmäluomella, hennot tyylikkäät ripset ja aavistus punaa poskilla. Lisäksi hipunen kimalletta silmän alla mikä tuo hehkua silmiin.
Olen aivan hurmaantunut. Tämä nukke näyttää ja tuntuu omalta ihan ensi hetkistä saakka.

3 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis neito. Ja ihan Magdalenan näkönenkin! Jännän värinen tanni, sisäkuvissa tyttö näyttää todella ruskealta kun taas ulkona selvästi vaaleammalta.

  Onnea heräteostoksesta! ;)

  VastaaPoista
 2. Nopeat heräteostokset ovat yleensä niitä parhaita, koska ne tehdään sydämen ääntä kuunnellen. :-)

  Onnea uudesta tulokkaasta, joka on todella söpö ja tannien nukkie ystävänä fanitan myös tuota sävyä~ <3

  Tuo kroppa on kyllä kauniisti skulptattu, etenkin nilkat, jalat ja vatsan seutu.
  Slinky Nekosta en minäkään ole aiemmin kuullut, mutta veikeiltä kuulostava nimi ja kauniit pakkaukset ovat aina plussaa!
  Bonukset koirakuvista sanoo koirafani toivotellen torakkaterminaattorille hauskoja pahvilaatikon repimishetkiä! :-D

  VastaaPoista
 3. Slinky Neko kyllä yllätti iloisesti! Olen nyt muutaman päivän kelannut Flicristä fiman nukkejen omistajakuvia ja kyllä ne ovat kauniita! Joku jo sanoi että niissä ja Bluefairyn nukeissa on tosi paljon samaa. Voi olla että tuon firman joutuu ottamaan tarkempaankin seurantaan...
  Tuo tanni on tosi voimakas ja kirkas sävy. Aika keltainen ruskea. Sitä on vaikeata kuvailla. Yhdessäkään kuvassa sävy ei ole ihan juuri oikea.

  VastaaPoista