maanantai 27. elokuuta 2012

Helsingin Blythemiitti 25.8.2012

750 kilometriä nukkemiitin vuosi ei ole yhtään liikaa. Saimme upean aurinkopäivän miittailla Hesperian puistossa ja paikka sopi mitä parhaiten piknikille. Oli mahtavaa nähdä niin monta erilaista Blytheä livenä ja vertailla omia niihin. Puhumattakaan siitä että pääsi rauhassa keskustelemaan Blytheistä kokeneempien harrastajien ja yleensäkin toisten harrastajien kanssa. Mahtavaa!

Koko tyttöluokka. Kuvassa on 20 Blytheä eikä kahta samanlaista ole joukossa. Edes ilmeiltään. Jostakin syystä terävä kuva näyttää sumealta tässä ruudulla, toivotaan että se näkyy Bloggerin puolella terävänä. Jos ei näy, korjataan.

Kolme kaunotarta. Kaksi tannia ja todellinen vaaleaverikkö Marbelle Melody.

Miitissä oli mukana niin stockeja, customoituja kuin factorynukkejakin.

Linnet ja Edie seurassaan ihastuttavan trasparentti-ihon omaava punapää ja kaksi Littlest Petshop-Blytheä.

Ripsettömyys luo nukelle pillastuneen ilmeen. Eteenkin Miss Sally Ricelle joka taitaa muutenkin olla huolestumiseen taipuvainen tyyppi.


Lisää nättejä tyttöjä rivissä. En voi lakata hämmästymästä miten oma ilme jokaisella Blythellä on. Jokaisessa ryhmäkuvassa on aina joku joka ei näytä hyvältä tai tyytyväiseltä.

Nukkeläjä piknikillä.

Edie seurassaan Hunajasienen kustomoitu Baby´s Breath ja Dal Maretti jotka eivät valitettavasti ennättäneet jäämään ryhmäkuviin.

Huniksen Dal Maretti kuvattuna istumassa polvellani. Mielettömän ihana nukke! Todella kauniit silmät ja ilme. Ei yhtään helpottanut vellovaa Dal-kuumettani...

Tuuli taisi olla Simly Peppermint. Sukkahousuja myöten tyylilleen uskollisena. Todella kuin annos minttujätskiä. Niin herkullinen kauttaaltaan.

Hypnoottinen katse ja vahvat huulet. Dramaattinen yhdistelmä. "Olet vallassani"

Littles Petshop-Blythejä pääsin näkemään ensimmäistä kertaa livenä pakettinsa ulkopuolella. Yllättivät kyllä iloisesti. Tosi laadukkaat hiuskuidut, elävät ilmeet ja hienot vaatteet. Sekä älyttömän söpöt pikkuruiset jalkineet.

Tällaisen saattaa joutua hankkimaan. Nämä olivat paljon ilmeikkäämpiä kuin osasin aavistaakkaan.

Tanni kaunotar josta hädin tuskin sain näppini pidetyksi irti. Muistaakseni hän on Manuheali´i Paradise Girl. Yhtä kaikki hänellä oli paksuimmat hiukset mitä olen ikinä nukella nähnyt! Päässä darling Divalle kuulunut stetsoni. Miitissä tehtiin hienoja hattukauppoja.

Baka todistaa etteivät kaikki Blythet ole söpöjä, hieman sisäänpäin kääntyneitä tyttösiä.

Lisää Bakaa. Jokaiseen luokkaan mahtuu aina yksi tällainen asenteellisempikin tyyppi.

Miitissä oli pientä swappailuakin ja molemmat tyttöni hankkivat Helsingin tuliaisina uudet leningit. Pukevat ja täydellisesti kummankin suosikkivärimaailmaan istuvat. Kiitos kovasti Pinkkisfunille joka on molemmat valmistanut!

Vielä yksi kuva Linnetissä stetsonissaan. Tässä kävi nimittäin hassu juttu. Olen haaveillut turkoositukkaisesta ja muutenkin vahvavärisestä Princess A La Modesta jo pitkään. Sen käypä myyntihinta pyörii kuitenkin jossakin 1800 dollarin paikkeilla joten se on mahdoton haave. Mutta ostin kymmenellä eurolla PAM.in stetsonin ja huomasin, että Linnet osaa olla sen kanssa ihan juuri sitä mitä olin halunnut Princess A La Moden olevan. Harvoin asiat ratkeavat näin tyydyttävästi sekä ajatustasolla että taloudellisesti ajateltuina.

1 kommentti: