sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kung Fu-Hiiri

Testailen sopisiko tuohon yläpalkkiin kuva. Bloggeri aina ehdottelee minulle uusia ideoita blogin ulkomuotoon mutta en ole ihan varma ovatko kaikki ideat hyviä. Kuvan pitäisi ehkä olla kapeampi? Mielipiteitä?

Mutta asiaan. Ihana Adamantine möi minulle minifee-kokoisen Lara Kroft-asun. Tarkoitus oli että Iza saa sen käyttöönsä, mutta pakkohan oli päästä sovittamaan sitä myös Hiirelle. Olen usein miettinyt Minifeen ja Resinsoulin vartaloiden kokoeroa ja mitä noista vaatteista voidaan päätellä, Resinsoulin Rong-kropalla on isompi povi ja kapeampi vyötärö. Toppi on ahdas mutta housut tarvitsisivat vyön. Luulen että tuo normaalimmalla povella varustettu kroppa saa topinkin asettumaan vähemmän provosoivasti.
Asu on todella hyvin tehty ja viimeistelty. Kaikki nuo mikroskooppiset soljet toimivat ja ovat mittasuhteissa, samoin vetoketjun hammastus. Housuissa on oikeat taskut ja vyönlenkit. Maiharit ja asekotelo pitää vielä hankkia.
Hiiri on kyllä hämmästyttävä tyyppi. Sitä pukee kaikki mitä sen päälle kiskon ja se näyttää aina yhtä luontevalta. Kiitettävää mukautuvaisuutta!
Nännivaroitus! Toppi on todella tiukka.


Nuo housut ovat todella vaikuttavaa työtä. Katsokaa noita solkia!

Lähikuva pyllystä näyttää asian vielä selvemmin. Olen aivan häikäistynyt.

3 kommenttia:

 1. Awws, ihana, cool ja asenteikas Hiiri~ <3 näyttää tosiaan tuossa asussa joltain itsepuolustuslajin taitajalta. :3

  Todella hienot housut ja sopivat tytölle hienosti, kiva etteivät kaikki pue tyttöBJDitään pitsihörsötyksiin kaiken aikaa (vaikka ei niissäkään mitään pahaa ole mutta vaihtelu virkistää! Ja asenteikkaita tyttöjä on kiva katsella ainaisen söpöstelyn sijaan.) Tuo panta sopii Hiirelle todella hyvin myös.

  Olen itsekkin ollut hämmentynyt miten yksityiskohtaisesti BJDiden vaatteet tehdään; oikeat taskut!! jopa liiveissä! O__o Mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Oi että, aivan upea neitokainen sinulla! ♥ Ja nuo housut... todella hienot ja aidonnäköiset (taisiis, meidän ihmisten housujen näköiset... :D )
  Niin, ja tuon ekan kuvan ilme ja asento tuovat hienosti sellaisen itsevarman asenteen. :3

  VastaaPoista
 3. Se on kumma juttu. Kaikki nukkeni ovat buutseissa ympäriinsä kopistelevia asennemimmejä ja minä kun niin tykkäisin pitsihelmaisista prinsessoista...

  VastaaPoista