maanantai 20. elokuuta 2012

SD-projekti etenee, kasvot.

SD-nukkeni Aidollin Laura Dollmoren vartalossa on lojunut keskeneräisenä jo ainakin kuukauden. olen aavistuksen yliherkkä hybridien värierolle ja tuo kropan ja pään kombo ei ole ihan täydellinen. Kroppa on rotevampikin kuin pää kaipaisi. Sitäpaitsi kadotin sen nuken kuvat jonka meikkiä ajattelin pitää innoitukseni lähteenä.
Päätin kuitenkin että toistaiseksi näillä mennään ja sillä hyvä. Etsiskelin pitkään sopivaa vähän arkipäivästä erottuvaa ruskeata meikkityyliä joka kuitenkin olisi sopivasti tyttömäinen. Lauran päähän ei mikään leimallisen girly ole. Lopulta piti kuitenkin lähteä liikkeelle pelkän mielikuvituksen varassa. Nämä kuvat on otettu "harjoitusnaamalla" jossa on ihan liian vahvat kulmakarvat ja suttuiset alaripset. On kauhean vaikeata tehdä nyt vaaleata peruukkia käyttävälle nukelle meikkiä joka toimii sitten tulevaisuudessa punapäällä.

Eikä sillä ole housujakaan jalassa, pelkät sukkikset... Mutta hahmo vaikuttaa sen verran teiniltä että voi olla että näitä paidanhelman ja legginsien välisiä arviointivirheitä pitää kai vain katsoa läpi sormien.
Lisättäköön että valkoiset housut maalla ovat tosi huono idea.

Otin nukesta sata kuvaa mutta itsekritiikki esti laittamasta sinällään nättejä kasvokuvia edes tänne näytille.

Ok, vilautetaan vähän. Alaripsistä tuli hirveät ja kulmakarvoista liian jyrkät mutta ehdin lakata ne kiinni ennen kritiikin puuskaa. Saapi nähdä joudunko pesemään kaiken pois vai onnistuuko osittainen korjaus? Pidän noista huulista mutta saisivat nekin ehkä olla herkemmät? Kaikilla nukeillani tuppaa olemaan vahva suu mutta tähän hain tarkoituksella vahvoja elementtejä. Pisamatkaan eivät ole realistiset.

Ei tuo kroppa mikään posetusihme ole, mutta jos se jotakin osaa niin seistä. Tavallaan pidän myös sen antamasta realistisesta naisfiguurista. Tämä tyttö ei ole mikään hammastikku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti