keskiviikko 29. elokuuta 2012

Poolopaitapäivä

Keli ei enää sallinut nukenkaan lähteä pihalle hepeneissä, joten Rosetteni joutui nykäisemään ylleen Hiireltä lainatun poolopaidan.Tuo Rosetten kroppa on aivan uskomattoman helposti posetettava. Kirkkaasti helpoin kaikista tässä talossa olleista. Siitäkin huolimatta etten tykkää yhtään tuplajointeista ja niiden näkeminen ärsyttää minua suunnattomasti olen valmis myöntämään että tämä kroppa toimii.

Se seistä tönöttää tukevasti myös kävelyasennossa eikä sitä tarvitse edes mitenkään erikseen asetella seisomaan pystyssä pysyäkseen.

Silti jokin tässä tyypissä ärsyttää minua. En tiedä johtuuko se noista liian pienten silmien tuomasta haltioituneesta ilmeestä vai siitä ettei nukella vieläkään ole nimeä. Jotakin puuttuu.


Jotakin särmää tähän nyt kaivataan. Pitää vähän miettiä miten tyyppiä lähtisi kehittämään. En ole aiemmin törmännyt ongelmaan jossa nukke ei alakaan itse kertoa itsestään mitään.


Sitäpaitsi minulla on olo etteivät kuvat näy Bloggerissa terävinä? En tiedä onko kamerani hajoamassa vai tekeekö joku kuvien siirrossa laadulle hallaa?


5 kommenttia:

 1. Ooh, aivan ihana asu, ihanat kengät, sukat ja nukke! *___* Hän näyttää posettavan aivan ihanan sulokkaasti, etenkin kuvat järjestyksessä ylhäältä alas kaksi ja viisi... Niin elävän näköinen! Tykästyn yhä enemmän ja enemmän tuohon tyttöösi.

  Ehkä hän on itsekin hieman hämmentynyt uudesta ympäristöstä, anna tytölle aikaa, kyllä hän siitä rohkenee ja kertoo sinulle tarinaansi. ;3 (BTW, minulle tulee kuin salama kirkkaalta taivaalta täältä ruudun takaa mieleen nimi "Beatrice" kun katselen tuota tyttöä. ;-) Ei sillä että heittelisin ehdotuksia, mutta pakko kertoa tuo kun se tuli niin vahvasti heti ekasta kuvasta mieleen)

  Minun koneellani kuvat näkyvät ainakin kirkkaina ja selvinä, että ei ongelmaa siinä.

  VastaaPoista
 2. Ainoa mikä mua vaivaa on silmät. Tiedän muuten tunteen, sen kun nukke jää jotenkin etäiseksi. Vaikka nukke olisi kaunis ja posettaisi kuin unelma, niin kuvaaminen lakkaa ennenpitkään innostamasta kun nukella ei ole persoonaa. Onneksi sun tyttö on vielä uusi tulokas.

  Mutta pahus soikoon miten tekeekin nyt mieli tuollaista Rosetten kaunotarta. Rakastan pitkiä ja laihoja nukkeja melkein yhtä paljon kun lyhyitä ja paksuja. :D

  VastaaPoista
 3. Bea voisi olla toimiva nimi! Kiitos Spica. Jos se jää käyttöön, sinusta tulee kummitäti.
  Nuo silmät ovat todella pahat. Mutta tuolla on kummallisimmat näkemäni kuopat. Ne on tehty tietyn kokoisille uretaaneille ja resiinissä on neljä hahloa joilla sellainen pehmeä silmä pysyy kuopassaan ilman puttyjä. Eikä sellaisia uretaaneja nyt sattunut olemaan hollilla. Eikä tietysti muunkaan kokoisia ja kovia silmiä ei tuonne saa mahtumaan jolleivat ole superpikkuiset kuten nämä.
  Mietin jo niiden vuolemista pois, mutta itse kuoppakin on erikoisen muotoinen joten ehkä yritän vain löytää sopivan silmäkimpan tai myytävät uretaanit.
  Kyllä Kotoko sinun pitäisi kokeilla Rosettea! Niiden soisi tulevan paljon suositummiksi. Sen verta fiksu tuo kroppa nimittäin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Bea kuulostaa itseasiassa vielä paremmalta kuin Beatrice, ja sopivammalta~ :3 Olisin oikein mielelläni hänen kummitätinsä, vaikka päätyisit johonkin muuhunkin nimeen, hehe~ :-)

   Uretaanisimmut kuulostavat erikoisilta-!
   Täytyy sanoa että nämä kuvasi ovat vakiinnuttaneet Rosette-fanitukseni ja nyt uskallan antaa itseni unelmoida joskus omasta Rosettesta. Löydän itseni katsomasta näiä kuvia uudestaan ja uudestaan.

   Poista
 4. Silikonisilmiksi niitä kai virallisemmin sanotaan. Sellaiset pehmeät. Ärsyttävää peliä firmalta tehdä tuollaisia hifi-ratkaisuja nukkeen. Saisivat sitten ainakin heittää kuoppiin sopivan silmämunaparin mukaan lähetykseen.
  Bea hänestä tuli joten olet nyt kummitäti!
  Nyt kun olen päivän pelannut tuon Slinky Nekon kropan kanssa, sitä ymmärtää taas miten hirveän toimiva tuo Rosette on. Se tekee kaiken minkä pyytää eikä tarvitse miettiä riittävätkö liikeradat tai pysyykö raaja siinä missä sen tahtoo pysyvän.

  VastaaPoista