torstai 14. heinäkuuta 2016

Uusi Azone: Little Blue Bird Tsukiha

Viimeviikkoinen improvisaatio-ostokseni saapui viivyttelemättä matkallaan. Hyvin pienestä jäi kiinni ettei se ehtinyt Animeconiin mukaani, mutta hyvä että näinkin.

Pakettikuvien laatu on mitä surkein. Taaskaan ei maltti riittänyt päivänvalon odotteluun. Mutta siis tällaista hopeatukkaista, hieman alakuloisesti hymyilevää pientä tyttöä minä odotin.

Tsukiha paketissaan. Heti kun näin muovin läpi tuon hymyn tajusin että minua oli johdettu harhaan mitä röyhkeimmin.

Tämä sieltä ilmestyi. Hoopo hymy joka tuo mieleen Hessu Hopon, tukka pystyssä ja sukat makkaralla. Nilkankin mokoma oli heittänyt paketissaan nurinniskoin. Onneksi ei sentään ollut rikki!
Tässä vaiheessa minä vedin henkeä ja muistutin mieleeni faktat minkä vuoksi minä varta vasten halusin XS-kokoisen Pure Neemon vaikka kroppa on kelvoton ja inhoan sitä.

Ei vaan, söpöhän tuo on. Mutta ihan selvästi arkaa Alisaa ja neitimäistä Yutaa karskimpi tapaus.

Kaikki tavarat olivat tallella. Yhdet vaihtokädet tulivat mukana.

Kassi on oikea suloisuus. Katsokaa tuota pikkulintua! Tsukiha on Otogi No Kuni-sarjaa joka on klassikkosatuteemainen ja edustaa veljineen satua lintu sininen. Tsukihan koko nimi on Little Bird Blue Tsukiha.
Minusta tämä on hassu juttu sillä olen aina luullut Lintu Sinistä Topeliuksen kirjoittamaksi ja siis alkuperältään suomalaiseksi saduksi. Mutta kaiketi joka maalla on samat sadut jonkun kirjoittajasuuruuden kääntäminä ja omikseen sillä tavoin saamina. Saduthan ovat järjestään ikivanhoja ja kansantarinapohjaisia. Ei kai niitä kukaan oikein voi omakseen väittää?

Koko XS-kokoinen Pure Neemo ikäluokka. Kaikki Neemopojat ovat tällä luokalla. Se on vähän sääli. Minulle kelpaisi hyvinkin isommille tytöille sopiva, pikkuisen isompi seuralainen.

"Kuule Tsukiha. Olikohan fiksua ottaa se nätti kassi ulos? Ettet vaan hukkaa sitä?"

"Äsh, älä nyt hössötä. Näethän että se on minulla tässä hyvin mukana."

Hetken kuluttua...

"Kuule, löysin tämmöisen. Mahtaako se kuulua sille uudelle tomppelille?"

"Et viitsisi nimitellä Yuta. Hänhän oli kiltti ja toi sinulle uudet vaatteetkin tullessaan."

"No mutta katso millaiset! Lippahattu on liian suuri ja kaikki muu on jostakin viime vuosisadalta. Olen varma että hän toi nämä rytkyt vain itselleen!"

Yuta: "Tuota... unohtuikohan jotakin?"

Tsukiha: "Voi jestas!"

Fletkupolvinen XS-kaksikkoni. Näin pienillä jaloilla ja pehmeillä nivelillä ei seisominen ole ihan simppeli temppu.

Hattujen vaihto. Miksi minusta tuntuu että nyt ollaan lähempänä näiden kahden perimmäisiä luonteita?


Bonuskuva:
"Sorry Yuta mutta tällä kelillä ei vaan voi mennä ulos olkihattu päässä."

9 kommenttia:

 1. Voi miten ihana Tsukiha! :D Onnittelut fletkupolvisesta uutukaisesta. Onko tommoseen fletkuiluun muuta ratkaisua kun kropan vaihto? Hattujen vaihto oli kyllä justiinsa passeli näille. :)

  VastaaPoista
 2. Ei bsille muuta voi kuin joko sietää tai vaihtaa kroppa isompaan. Toki joku teippipatentti jäykistäisi polvet jos johonkin tiettyyn tarkoitukseen pitäii nukesta saada varma seisoja.
  Ylipäätään Azonen laatu vartaloiden suhteen on mennyt alaspäin. Niveliä on liikaa ja maksimaalisen realistisen liikkuvuuden myötä on kadotettu vankka asennoissa pysyminen. Pahimmillaan nukke on niin pehmenivelinen ettei se jaksa vastustaa omia vaatteitaan.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta tytöstä! Heh, minun orava-Chiikani onnistui kanssa kerran hukkaamaan kassinsa kuvausreissulla. Olin niin varma, etten tulisi kassia enää löytämään ketunleipien seasta, mutta kun tarpeeksi kauan etsin, niin onneksi kassi löytyi lopulta puun juurelta ^^; Onneksi tässäkin tapauksessa oli onnellinen loppu, kiitos Yutan :D
  Yuta näyttää niin söppänältä olkihattu päässään :) Minullakin on sama ongelma oman uutukaiseni, Mermaid Minamin kanssa: polvet on niin heikot, ettei seisomisesta tahdo tulla mitään! Hyvin ärsyttävää! :/ Millään aiemmalla tytölläni ei ole ollut vielä NÄIN heiluvia jalkoja...

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uutukaisesta! Voi että tuo asu on ihana kaikkine yksityiskohtineen! ♥ Hehe, joku näissä XS tytöissä on, että niistä tuntuu usein paljastuvan aika tomeria persoonia. xD Täälläkin tuo ainoa poika on aika reppana tyttöjen rinnalla, tsih.

  Minä tosissaan toivon, että nyt kun Azone on niille Hetalia nukeille julkaissut S-koon poikakropan, niin olisi mahis että tulisi joskus M-koon (ja toivottavasti myös L-koon) poikia. Ja nimenomaan Azonen omista hahmoista, koska niillä olisikin sellaisia. Kun lueskelee noiden hahmoprofiileja, niin Himenolla ja Koronilla on isoveljet. Railin pikkuveljeäkään ei ole nähty. Mahdollisuuksia siis olisi, toivottavasti Azone tulee nuo vielä käyttämään... pojat olisi enemmän kuin tervetulleita, mutta noista Hetalia-naamoista en välitä kun en sarjaakaan ole koskaan katsonut.

  VastaaPoista
 5. Mizya: Hitto, ne olivat Himenon ja Koronin isoveljet! Minä tätä postausta kirjoittaessani mietin ja mietin että miksi minulla on joku hatara muistikuva siitä, että Pure Neemo saagassa olisi joku maininta isommistakin pojista. En sitten maininnut asiasta mitään kun ajattelin että muistelen omiani. Ei jestas he olisivat varmasti sööttejä <3 Kumpa ne todellakin julkaistaisiin!

  VastaaPoista
 6. Tuo asu on aivan ylettömän suloinen! Minua harmittaa, kun näillä Azoneilla on niin ylenpalttiset asut kaikkine yksityiskohtineen ja vastaavalla Ruruko-nukella taas toistaiseksi erittäin vähäeleisiä pukuja, "parhaat" asut varmaan simppeli hellemekko tai toppi ja pöksyt -tasoa... Plääh.

  Minusta tuo hymy on suloinen, mutta kumma kun sait erilaisen mitä odotit saapuvaksi! Voikohan siitä valittaa minnekään? Ei varmaan enää tässä vaiheessa ainakaan, kun paketti on avattu, mutta noin yleisesti?

  VastaaPoista
 7. Sweetneat: Minusta Azoneilla on nykyään ehkä liikaakin vaatteita yllään. Nämä kaksi uusintani ovat niin pieniä etteivät tahdo jaksaa pitää asentojaan raskaiden vaatteidensa vuoksi. Asut ovat hurjan suloisia mutta välillä käy mielessä että vähempikin voisi riittää?

  Heh, ei varmaan auta kenellekään valittaa jos nukke on myyntikuvissa erilainen kuin omistajakuvissa ;) Minulle vain tuntuu kertyvän näitä touhuavia pörröpäitä ja muut saavat ne söpöliinit jotka istuvat kauniisti kuvissa pitsit järjestyksessä.

  VastaaPoista
 8. Ai, minä jotenkin ajattelin että tästäkin on julkaistu kaksi versiota erilaisella suulla, ja satuit saamaan väärän. ;)

  VastaaPoista
 9. Sweetneat: Ei suinkaan. Ei tästä ole kuin yksi versio olemassa ainakaan tietääkseni. Se vain hymyilee ujosti promokuvissa ja virnistää kuin haljennut nauris todellisuudessa :D

  VastaaPoista