keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Skootterilla kirpparille

Lähdimme kauniin päivän kunniaksi käymään postissa skootterilla. Lähikirpparilla poikettiin hetken mielenjohteesta. Enpä olisi osannut arvata että saan tehdä saman viikon kuluessa blogiin postauksen neljän uuden nuken saapumisesta!

Joku taika siinä on että kun liikkuu isolla autolla ei löydä mitään, mutta kun on liikkeellä hankalimmalla mahdollisella kulkuvälineellä niin löytää herra ties mitä aarteita! Onneksi minulla oli reppu!

Olen suunnitellut tekeväni postauksen blogiin suosikkikirppareistani, mutta se on vielä jäänyt kuvien puutteeseen. Mutta yksi on ylise muiden. Anjan Puoti Muuramen keskustassa on ykkönen kaikilla mittapuilla. Kaunis, siisti, jännittävä, puhdas sisäilma ja ihan käsittämätön aarrelöytöpaikka.
Katsokaa nyt! KAKSI G3-ponia ja Monster High avaamattomana paketissaan. Ponien mukana tuli lisäksi Hello Kitty-kännypehmo sekä hupaisa Bratz merenneito. Sekä taustalla vilahtava vihreä-pinkki huppari.

Kitty Noir on tuontitavaraa. Pääosa boxin teksteistä on kyrillisillä kirjaimilla. Hahmo ei sinällään ole suosikkini, mutta hintalaatusuhde oli kohdallaan.

Minulla on samaan koulunaloitussarjaan Clawden Wolf. Myös sen vaatteissa ja boksissa oli sama vetoketjuteema.

Ponit. Oikeanpuoleisen kaulasauma on liimattu kiinni ja se on jouhien kunnosta päätellen ollut pikkulapsen kuolattavana. Mutta kyllä sen kuntoon vielä saa. Vasen oli kampaamista vaille priima. Olen ihan innoissani siitä että lyhyen ajan sisällä olen löytänyt jo useamman G3-ponin. Välillä oli pitkä aika kun niitä ei näkynyt kirppareilla koskaan.

Tämä punkero tuli toisen ponin kanssa samassa pussissa. Olen joskus ennenkin hiplannut näitä Bratz Baby Mermaid-nukkeja ja ajatellut että onpas hupaisia. Nyt päästyäni tutustumaan tähän, olen aika myyty. Hurmaava pieni pallokala timantti pömppömasussa ja glitteriä pyrstössä.

Pallokalan harja ja Hello Kitty kännykkään. Olen krooninen kännykkään ripustettavien asioiden hukkaaja, joten mukavaa että tämä on tällainen hiukan suurempi. Ehkä se säilyy minulla hetkistä pidempään? Nyt puhelimessani helisee sekä Kitty että Animeconista hankittu Otoya. Mietin että jos siirtäisi toisen kameraan? Se on niin musta ja virallisen näköinen.

Kitty ulkona paketistaan. Tykkään ihan mielettömästi tämän nuken vaatteista. Väripaletti on pidetty hanskassa, mitään älyvapaita muovihärpäkkeitä ei ole ja kengätkin näyttävät käveltäviltä. Voisin jopa itse käyttää näitä ja se on aika paljon sanottu Monster highien vaatteet tietäen.

Mutta kierosilmäinen tämä on kuin mikäkin. Onneksi hahmo on kissa niin asia ei haittaa mitään. Sen sijaan mattamustan naaman ja hiukan kiiltävien käsivarsien ero häiritsee hieman. Kittyllä taitaa olla puuterin käyttö hyvin hanskassa?

Punkerokala on aivan huippu! Tässä ankaran hiustenhuoltosession jälkeen. Kampasin tukkaa herra ties miten pitkään. Mutta tuli siitä ehkä hiukan siistimpi.
Tällä pitäisi kaiketi pystyä ruiskimaan suusta vettä, mutta ainakin tämä yksilö on niin vankkatekoinen ettei sitä minun voimillani puristella. Sillä on söpö masu ja selkäpuolella makkara kun pyrstö on jäänyt pikkuisen tiukaksi. Iho on mattainen ja kaikki muu kimaltaa vienosti. En malta odottaa että pääsen kuvaamaan sitä johonkin veden äärelle.

Kitty: Ei, se voisi olla huono idea.... Se on kuitenkin vain puoliksi kala.
Bratz: Blib?

3 kommenttia:

 1. Vau mitä löytöjä!

  Itse ostin juuri kirpparilta ensimmäisen Catty Noirini, joka on se popstar-versio (Friday the 13th tms mikä lie), ja tykkäsin tosi paljon, vaikka en ole ennen Cattysta välittänyt. Tämän New Scaremester -version haluaisin myös koska mielestäni tuo otsis on huippusöpö!

  VastaaPoista
 2. Bratz-vedenneito on ihan ykkönen! Ostan tuollaisen myös heti jos joskus kirpparilla tulee vastaan! :D

  Myös kalan kommentti Blib? ansaitsee kunniamaininnan!!!

  VastaaPoista
 3. Krista: Mahtavaa kun monstereita alkaa löytyä kirppareilta! Ovat vielä sen verran isojen lasten leluina olleita, että ovat kunnoltaan aika hyviä.
  Spica: Brazmerenneito on aivan huippu! Odotan kovasti pääseväni kuvaamaan sitä johonkin rannalle. Blib!

  VastaaPoista