tiistai 28. toukokuuta 2013

Omenankukkien aikaan

Toukokuu on kiireinen kuukausi, mutta kun joka tapauksessa puuhailee puutarhassa koko päivän, tilaisuudet saada kauniita kuvia ovat vähän liian hyvät. Sitäpaitsi tähän vuoden aikaan Tursaan Puutarhassa on ehkä eniten katsottavaa?
 Meidän kahden kirsikkapuun hanamimme on lupaavalla alulla, mutta en tee siitä vielä juttua. Uskon että uhkein kukinta on vielä tulossa. Sen sijaan ennakko omenan kukinnasta.

Batgirl on itsekin kuin omenankukka uudessa kevätleningissään. Kankaan kuvio oli haastava sillä se oli eniten edukseen suurina pintoina. Isomman nuken mekkoon tilkku ei kuitenkaan riittänyt.

Ampiaisvyötärö.
Puvun miehustassa on pieni mittavirhe. Onneksi talossa löytyy näitä erittäin hoikkiakin puettavia.... Bättiksen on kyllä paras varoa herkkuja. Senttiäkään ei ole ylimääräistä.

Aurinko suutelee helmojani.

Jo viime vuonna blogia seuranneet muistavat, että särkynyt sydän on suosikkikukkani. Miten jokin voi olla noin kaunis?

Ruotsiksi sama kukka on luutnantin sydän, sillä särkyneen sydämen sisällä asuu valkopukuinen neito. Tahtoisin tietää ketä Batgirl ajattelee? Ehkä rakkautta noin ylipäätään? Tuo leninki on kyllä kuin luotu lavatansseihin.

Ensimmäinen omenapuu kukkii jo! Muut ovat vasta nupullaan.

Oikeastaan nupullaan olevan kukan vaaleanpunertava väri onkin se kaikkein kaunein. Yksittäinen omenankukka on varsin vaatimaton.

Näpistimme kirsikkapuusta sentään yhden miedosti tuoksuvan kukkasen.

Alisakin kävi katsomassa omenapuun kukkia. Kukassa olikin työläinen virkaansa hoitamassa.

Eikä se ilahtunut tungettelustamme vähääkään!

2 kommenttia:

  1. Kylläpä Bättis on kaunis neito! Promokuvissa ei kääntänyt päätä mutta omistajakuvissa näkyy nuken kauneus ihan eri tavalla. Ihana mekko, lavatansseja ajattelin minäkin. :)

    VastaaPoista
  2. Bättis on kyllä kuvauksellinen neito! Ja olen aivan samaa mieltä edellä kommentoineen kanssa. Promokuvat antoivat nukesta aivan erilaisen kuvan.

    Särkynyt sydän oli muuten lapsena yksi lempikukistani.

    VastaaPoista