maanantai 6. toukokuuta 2013

Harmaa Vaara (Volks Nono)

Ehei, ei Nono suinkaan ole se otsikon harmaa uhka.
Ei vaikka harmaaseen pukeutuukin ja saa harmaita taustoja. Tässä kohtasimme ensimmäisen uhkan. Nono seisoo muurahaisten polulla... Olivat aika äreitä.

Rakas purkutiilikasani. Sen on tarkoitus lähteä jatkamaan elämäänsä mökille grilliksi. Olette jo varmaan täysin kyllästyneet tiilitorniin taustana, mutta minulle se on ollut todella mieluisa.

Suosikkitaustoistani tämä on toinen lähtijä. Sääli sinällään. Siitä on aina joku sivu auringossa ja sen väri näyttää hyvältä useimpien nukkejen taustalla. Myönnän kyllä ettei suuri kuorma-auton lava pihaa mitenkään kaunista, mutta hyvä nukenkuvaustausta on arvokas sekin.

Narsisseissa on jo nuppuja. Mutta ei vartta ensikään. Outoa.

Kivikko on aina ollut suosikkikuvauspaikkojani. Kunnes...

Nono, mikä tuo liehuke takanasi on?

Hei! Hei! Älä ronki nukkea! Sen naama tärvääntyy ja se voi kaatua! Pidä kuonosi hiukan kauempana ja katso sieltä jos tahdot.
Lisättäköön vielä että kuvasin omassa pihassani enkä omista kissaa.

Nyt ihan oikeasti! Minä voin raaputtaa sinua mutta jätät Nonon rauhaan. Se putoaa kiveltä ihan kohta.

Aikamoinen tiikeri. Käykö muille kuvausreissuilla näin että luonto kirjaimellisesti ui liiveihin?

Lähikuva. Kyseessä on naapurini kissa jolla on ihan omat käsitykset tonttien rajoista. Minusta meidän piha on sille vaarallinen, mutta ei se piittaa vaikka miten motkotan asiasta.

Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja sähköistyneellä peruukilla. Sähköistä porukkaa, nuo kissat!


Ehkä omituisin bonuskuva ikinä. Kyseessä on jälleen Paratiisikartanon kuvaushaaste jossa tällä kertaa piti maksimaaliset pisteet saadakseen saada kuvaan eläimiä, miehiä, kolme tyynyä, virvoitusjuomaa ja se poni. Seashelliä joutuu tovin bongailemaan, mtta siellä se on.

3 kommenttia:

 1. On se Nono kyllä hyvännäköinen pallopää. Ensimmäinen ja kolmas kuva on suosikkejani, varsinkin ekan kuvan kujeileva ilme on ihana.

  VastaaPoista
 2. Hahaa, voi Nonoa kun joutuu tuolla tavalla yllätetyksi :D
  Oma kissanikin tykkää aina tulla kesken kuvausten kiehnäämään eteen >_<

  Ja tuo kuvaushaasteen kuva... hieno XD

  VastaaPoista
 3. ´Kissa oli oikeasti aika tunkeileva. Kahdesti putosi Nono kiveltä ja pelkäsin ihan tosissani että kasvot naarmiintuvat. Ja peruukki piti pudottaa joko kuonolla tai hännällä. Kun viimein sain kissan suostuteltua kauemmas, oli peruukki niin sähköinen siitä puskemisesta että karvat vain leijuivat sivulle.

  VastaaPoista