maanantai 27. toukokuuta 2013

Linnetin toukokuu

Kiireinen Linnet painaa hommia kanssani vähintään yhtä paljon reissaten ja touhuten. Tunnen etten julkaise siitä kylliksi kuvia, mutta selattuani blogiani taaksepäin huomaan Linnetin livahtaneen milteinpä joka postaukseen. Ruutuhuomionkipeä punapää... Tähän piti tulla ihan eri aiheinen postaus, mutta se jääköön lähitulevaisuuteen. Siispä Linnettiä koko rahalla!

Masentava yhteiskuva. Näytämme molemmat siltä kuin olisimme tiineinä. Ei hyvä juttu.

Sen sijaan JOKU oli ollut tiineenä. Kotioravamme toi pienokaisensa näytille. Ei noin avuttomia ja suloisia taaperoita saisi asua näin vaarallisella pihalla! Tienvarsikaide taustalla näyttää, kuinka lähellä nelikaistaista motaria oikeasti asumme.

Maistuisiko leipä? Hieman hiilareita kovaa työtä tekeville. Tämä satsi on tosin hevosille menossa.


Tottelevaisuuskoe Muuramen koulun kentällä. Meneillään avoimen luokan paikkamakuu.

Se on Cessna!

Hei luurankopimu, heitä yläfemma!

Toukokuun aikana luonto räjähti kasvuun ihan yhdessä yössä. Hiirenkorvat jäivät kuvaamatta kun lehdet kasvoivat niin kovalla tempolla.

Kääpiönarsissit yllättivät iloisesti. Olin ihan varma ettei tuo tupas kukkisi.

Pieksämäen shetlanninponien rotunäyttelyssä Candyn kanssa. II-palkinto ja hyvät arvostelut saatiin.

Pieniä pajutöitä. Täpärää oli taivuttaa palloja tähän aikaan vuodesta. Punontakuume iski noin kuukauden liian myöhään.

Välillä tehtiin astetta rankempia pajutöitä. Näitä ei punota, näitä pinotaan.


Fiskars on villiruusujen kuningas! Jos työvälinettä voi rakastaa, niin minä rakastan näitä painottomia voimasaksia. Näillä raivaustyö on leikintekoa.

Olisiko tämä kohtuullinen annos Linnetiä? Kiitos katsomisesta!

2 kommenttia:

 1. Että sitten tykkään ja inspiroidun kovasti juuri näistä tällaisista kuvailuistasi. :3
  Tosi mielenkiintoista katsoa kun Linnet ottaa osaa jokapäiväiseen elämään, ja mitä kaikkea erilaisia juttuja olettekaan puuhailleet yhdessä! Lisää tällaista!

  Sulan ihkutuksesta myös joka postauksessasi näille kaikenkarvaisille kavereillesi, niin nytkin! Että sinulla on tuollainen tavattoman suloinen shettiskin! ^3^ Ja nimikin on vielä Candy! Voiko olla enää mitään suloisempaa?

  Ja Linnet on ihan paras päähenkilö näihin kuviin, tuo pohdiskeleva ja vähän totinenkin ilme on jotenkin niin nappi~

  VastaaPoista
 2. Linnet on kova mimmi sekaantumaan ja osallistumaan! Tämä on samalla hyvä testi sille, mitä nukelle tapahtuu kun sitä kuljettaa koko vuoden mukanaan. Toki suurin osa kuvista on kotona otettuja, mutta yhtä lailla on niitä kertoja kun nukke on mukana mutta kuvaa ei tule otettua.

  Nuo meidän isot, keskikokoiset ja pienet otukset tuppaavat aina välillä tunkemaan kuviin vaikka miten yrittäisin estää. En taida osata tehdä 100% eläimetöntä blogia vaikka kuinka yritän.

  VastaaPoista