lauantai 11. toukokuuta 2013

Alaston Alisa

Nyt on vuoro julkaista rästiin jääneitä kuvauksia. Lupasin jo Alisan saapuessa laittaa siitä joitakin posetusnäytteitä esille, mutta sepä unohtui. Mutta hoidetaan asia nyt pois päiväjärjestyksestä. Jollet kestä nähdä yläosatonta nukkea, jätä lukeminen tähän.Sama koskee teitä joita salamakuvat ahdistavat. Kuvalaatu on huonoa.

No niin Alisa, oletko valmis?

Ilman jakkua. Azoneiden vaatteet ovat todella laadukkaat ja viimeistellyt, mutta en pidä siitä että puseroita riisuakseen joutuu irrottamaan kädet. Eteenkin Alisan stock-kädet jotka ovat tuollaiset harottavasormiset. Luulen, ettei käsi kestä kovin monta irrotusta murtumatta. Mutta tarkoitus kai onkin hankkia hahmolle erikseen ostettavia lisäkämmeniä eri asennoissa.

Ilman mekkoa. Salama tuo hienosti esiin paidan viimeistelyn. Taskuja, nappeja ja täsmällisiä laskoksia. Tyylikästä.

Pöksysillään. Kroppa on tukeva ja jämäkän tuntuinen, mutta kyllähän lonkkien ja kyynärpäiden pallonivellytys toisi huimasti lisää liikettä. Vyötärö kääntyy, samoin käsivarret ja reidet. Näihin aukeaa myös helposti rumat railot. Näitäkin osia voidaan käsittääkseni ostaa eri asentoisia ja vaihtaa. Vaihdettavuus tekee saumoista vähän heppoisen näköiset. Polvet ja kyynärpäät liikkuvat toimivan viilloksen avulla. Liikeratoja on rajallisesti ja mielestäni kroppa on vaativampi posettaa kuin vaikka moninetkuva Pullip, muttatuo vankkuus ja kyky säilyttää myös staattiset asennot on huikeasti parempi kuin Pullipilla tai useimmilla hartsinukeilla.

Kyllä tuosta kropasta silti asentoja saa irti. Myönnettävä on, että kämmeniä tarvittaisiin lisää.

Polvistuminen ei ole mikään iso juttu ja nukke pysyy siinä napakasti. Ihan polvien päällä istuvaan asentoon on saatavilla oma vartalonsa.

Istuminen on helppo nakki. Myös ilman käsien tukea. Asia johon Pullip ei aina kykene ilman tukea ja osa hartsinukeista ei tuenkaan kanssa.

Myös tuolilla istuminen onnistuu. Tässä kuvassa näkyy myös, miten käsivarsipala tekee rakoa olkapäähän. Tuo ei haittaa vaatteet päällä mitään, mutta mietin miten nuo kiinni painettavat saumat pysyvät jos osia vaihdettaisiin usein?

Sehän sujui mainiosti! Otatko toisen kupillisen teetä Alisa?

Kokovertailussa vasemmalta lukien: petite-kokoinen hartsinukke (MsDoll elf-Pan), Pullip (Street), Azone Pure Neemo M-koko(Alisa Day of May), Blythe (Precocious Candy´s Mushroom) ja Monster High.


3 kommenttia:

 1. Kiva nähdä posetuskuvia tuosta kehosta. Taipuisa näyttää olevan, ja plussaa normaalipainoisen näköisestä. Onko tuo Alisa vaalein vai onko niillä vielä vaaleampia tyttöjä? Mulla on joku ihmeen viehätys kalpeisiin :D. Vielä en oo laittanut Azonea ostoslistalle kun niitten kuvatkin välillä näyttää valotuksen miten sattuu enkä haluu ostaa vaaleeta joka paljastuukin normaaliväriseksi :D.

  VastaaPoista
 2. Kiitos näistä kuvista ja Pure Neemo-kropan esittelystä. Tuo vertailukuva eri nukkien kesken on tosi hyvä myös.

  On se Alisa vaan ihana ja kaunis vaatteiden kanssa taikka ilman. Mitä enemmän näen näitä nukkeja ja luen niistä, sitä enemmän haluan sellaisen itsellenikin. x')
  Kroppa näyttää siltä että sitä on ihana posettaa kun on niin jämäkkä.

  ...olen vähän houkuttunut ostamaan nyt sen Azone Cielin jota vuosi sitten harkitsin.

  VastaaPoista
 3. Enpä olekaan katsellut Azoneita ihonväriä ajatellen! En osaa yhtään sanoa minkä sävyisiä niiden ihot ovat verrattuina toisiinsa. Minulla kun on vaan tämä yksi.

  VastaaPoista