torstai 24. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 24. luukku

Suloista joulua kaikille blogin lukijoille ja ystäville vielä tätäkin kautta!


Joulu on perinteisesti perhejuhla...

Niinpä käytin huomattavan osa aattoa asettelemalla Pullipperhettäni ryhmäkuvaan.
Josta tuli kamala. Niinkuin ryhmäkuvista aina tuppaa tulemaan. Mutta siinä ne nyt kuitenkin ovat. Kuvausalustaksi valitsin todella älykkäästi pyörivän ja pyörillä varustetun toimistotuolin joka oli A. ahdas ja B. vaarallinen. Mutta kuva tuli otettua yhtäkaikki.

Jolie: En päässyt mukaan joulukalenteriin : (

Röhköpossu oli apuna myös isoa ryhmäkuvaa otettaessa, mutta tässä se näkyy paljon paremmin. Röhköpossu on ollut usein apunani kuvauksissa ja ajattelin sen ansaitsevan hiukan blogijulkisuutta.

Nyt, joulurauhaa!

6 kommenttia:

 1. Hyvää joulua! (Ihana perhepotretti röhköpossuineen :3 )

  VastaaPoista
 2. Ihanaa joulua ja onnellista uutta (nukke)vuotta 2016! :D <3

  VastaaPoista
 3. Pullipit ja possu. :D Ihanat.

  Tätä kalenteriasi oli kiva seurata, kiitos monesta mukavasta kuvasta. :) Iloista uutta vuotta 2016!

  VastaaPoista
 4. Toivottelin jouluja jo Instassa, mutta hyvää Uutta vuotta täällä! :'D
  Mainio ryhmis, olet nähnyt paljon vaivaa! Itsekin haluaisin kuvata ryhmiksiä eri nukkesarjoista/lajeista mutta uuvuttaa jo pelkkä ajatuskin kaikkien järjestelemisestä...

  Kiitos minunkin puolestani kalenterista! En ole ollut kovin aktiivinen kommentoimaan, mutta kuvat olen katsonut joka päivä ja kalenteri on ilahduttanut mieltä. Ensi vuonna uudestaan ja minäkin yritän ganbaroida silloin kalenterin loppuun asti! :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa että kalenterilla oli katsojia loppuun asti. Kiireet kyllä söivät. Moni suunniteltu kuvausidea jäi toteuttamatta. Eteenkin siksi ettei sitä lunta ikinä saatu.

  Ryhmäkuvat ovat NIIN vaikeita. En ole tainnut kertakan ottaa sellaista johon itsekin olisin edes hiukan tyytyväinen. Harjoituksen puutetta, luulen.

  VastaaPoista