lauantai 12. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 12. luukku (ja uusi nukke!)

Kuten eilen lupailin, tänään luukku on vähän aikaisempia suurempi ja pitkästä aikaa pääsen esittelemään teille uuden nuken!


The box. Kävin eilen kahdesti kinuamassa laatikkoani postista, mutta postisetä oli kääntänyt sen ja sain odotetun paketin näppeihini vasta tänään. Olen aivan innoissani sillä jos Cecilyn päätä ei lasketa, edelliset nukkehankinnat olen tehnyt vuonna 2013. Nyt pitää yrittää vähän aktivoitua.

Kuten kaikki muumiot, oli tämäkin lähtenyt matkalleen erittäin hyvin varustautuneena. Aprikoosin väristä terrieriä myöten tyttönen toi tullessaan koko omaisuutensa.
Kiitos ja halaus ihanalle myyjälle vielä tätäkin kautta. Oletin todella ostavani vain kaljun nuken ja kuulin vasta myöhemmin että tyttönen lähtisi matkaan keliin sopivin varustein. <3 Ihana yllätys!

Kasvot <3 Olen katsellut niin kauan kuvia tästä nimenomaisesta neitosesta että tuntui kuin muumion sisältä olisi kääriytynyt esiin vanha ystävä. Hän tuntui tutulta ensi vilkaisulla.

Mutta peruukki puuttui ja sitä yritettiin haeskella. Meillä on talossa hintsusti MSD-kokoisia pertsoja. Yritin alkuun tarjota muita mutta...

"Siis oikeasti.... Jos kaksi kokoa pienempänä löytyisi?"

"Ehhhh.... Vitsi? Varmaan? (Olisi sittenkin pitänyt ottaa oma peruukki mukaan.)"

"No nyt alkaa tuntua paremmalta! Värivaihtoehtoja ei varmasti ole tarjolla?"

Neitokainen on siis Volks MSD Mika ja pala ehtaa hartsihistoriaa. Ihan ensimmäisiä MSD-kokoisia malleja ja hyvinkin kymmenen vuoden ikäinen.
Tällä nimenomaisella Mikan menneisyydestä tiedetään että eräs suomalaisharrastaja toi hänet Japanista ja teki tämän nykyisen faceupin. Välissä oli yksi koti ja nyt hän on täällä.

Volksin nukeissa on jotakin pallopäistä taikaa ja hehkua joka puuttuu useimpien muiden hartsifirmojen nukeista. Ilmeisesti siitä syystä monet pitävät Volksin nukkeja aivan erityisessä arvossa. On myös paljon niitä joita Volksin posliininukeilta suoraan kopioitu muotokieli ei viehätä lainkaan. He ovat tavallaan siunattuja sillä Volks ei ole edes hartsinuket huomioon ottaen mikään edullinen firma. Minulla on ollut molempien Volksilaisteni suhteen onnea ja olen saanut ne kipurajan alittavalla hinnalla. Pelkään kuitenkin että jatkossa tilanne voi muuttua. Sillä näillä tuntuu olevan taipumusta kutsua ystäviään luokseen asumaan.

Nimi on kovassa mietinnässä. Se nimi jota olin pyöritellyt ei tunnu kelpaavan. Tällä hetkellä joulun läheisyydestä inspiraationsa saanut Nicola näyttäisi olevan mieluisa. Minusta se muistuttaa liikaa kesyhiireni Nikolain nimeä, mutta minulta ei näköjään kysytä näissä asioissa mitään.
Mutta minusta on hankalaa jos molempia sanotaan Niksuksi. Yritän siis ehkä vielä tarjota vaihtoehtoja.

"Kuulin että täällä ollaan eläinrakasta väkeä joten otin terrierini mukaan. Sopiihan se?"

Sopiihan se! Terriereitä täällä riittää. Tässä yksi omistani. Sen nimi on Iippa.

O-O

10 kommenttia:

 1. Jipii, uusi asukas! Huulet kiinnittivät huomion heti ensimäisenä nuken kasvoja tarkastellessa, kaunis väri.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana <3 Kuinkas paljon maksoit? :3

  VastaaPoista
 3. Voi onneksi olkoon! Katselin itsekin tätä tyttöä silloin kun se oli vielä myynnissä, mutta olen niin Bluefairyjen orja etten halunnut toisen firman kroppaa. :P

  VastaaPoista
 4. Tuo kroppa on kyllä mahtava. Ihan kuin SD pienemmässä koossa. Samanlainen pötikkä.
  Heh, nyt kun tuolla treenaa niin seuraavaksi voi miettiä sitten sitä Bluefairyä :D

  VastaaPoista
 5. Ooh, ai on tämä tyttönen jo tuon ikäinen! Vau!
  Ihana tuo viimeinen kuva! Iippa näyttää olevan vähän hämillään, että "mikäs kääpiörotu tämä nyt on?" :D

  VastaaPoista
 6. Iippa-parka on tottunut siihen että sen sohvalla lavastetaan milloin mitäkin. Saa olla tyytyväinen ettei joutunut tällä kertaa osaksi asetelmaa.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut uudesta nukesta! Nicola/nimetön neito on mahdottoman suloinen tapaus. ♥

  VastaaPoista
 8. Minulla on kauhea Volks-kuume päällä. Josko se vähän tällä uutukaisella talttuisi?

  VastaaPoista
 9. Nyt se söpöläinen siis kotiutui! Paljon onnea! :D Onpa se ihana!

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Volks-kuume pääsi tämän myötä todella pahaksi. Saa nähdä mitä tästä seuraa...

  VastaaPoista