sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 19. ja 20. luukku

Taas meni 2 päivää. Mutta kuten kuvista näette, en ole ollut toimettomana.

Sentään yksi nukkekuvakin. Monstereita ja jouluvaloja.

Mutta se viikonlopun varsinainen ohjelma oli yrittää saada pienistä koirista soma jouluasetelma sähköpostilla lähetettävää joulukorttia varten.

Ei ollut helppoa... Sain silputtuja koristenauhoja, niihin kiertyneitä koiria ja tusinoittain epämääräisen epäonnistuneita otoksia. Zorroa inhotti koko touhu, Tirpulla ja Napuskalla oli kivaa senkin edestä.

Kun Zorro poistettiin asetelmasta alkoi homma rullata. Tämä tosin ei ole joulukuva mutta katsokaa nyt miltä joulunallelta Napuska näyttää chihuahua-kokoisessa villapaidassaan?
Taustalla muutama poni photobomppaa.

4 kommenttia:

 1. Zorro parka ei tosiaan arvosta noita kuvauksia! Pikku raasu! Ilme on sellainen "pitäkää minut erossa tästä hommasta!". ;)

  Nyt kun näkee koirat toisiinsa nähden skaalassa, huomaa että Napuskasta kasvaa iso tyttö, kun on jo noin suuri pentuna! Kauniita koiria ovat kaikki kolme. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista. Eivät ne nyt ehkä kauniita ole mutta hienoja yhtä kaikki!

  Nadja on tosiaan iso tyttö! Kaverin karjisnarttu oli tuossa iässä yli kilon pienempi. Napuskalla on isot nivelet ja pääkin sen mallinen, että siitä tulee kyllä ihan palveluskoiran kokoinen isona. Mutta meillä on aina ollut skaalan ylärajoilla huitelevia karjiksia joten ei yhtään haittaa.

  VastaaPoista
 3. En ole ehättänyt pitkään aikaan kommentoimaan mutta onnittelut perheenlisäyksestä! Täällä ihan vähän vain kateellisena ihastelen pentua~ :)Todella ihana tapaus ja toivottavasti saadaan blogissa seurata pikkuisen kasvamista.

  VastaaPoista
 4. Ei syytä kateellisuuteen! Tänään juuri yllätin riiviön jyrsimästä nukkevitriinin kulmaa voimalla joka sai koko vitriinin sisällön huojumaan. Tästä voi tulla karmivaa...
  Yritän välttää koirieni päästämistä blogiin rellestämään mutta kyllä ainakin näin alussa pienestä nallestani tulee laitettua kuvia.

  VastaaPoista