sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 13. luukku

Tänään on lucian päivä (ja minun nimpparini) mutta Luciaa ei ehditty tällä kertaa juhlimaan. Sääli kyllä sillä kyseessä on yksi suosikkipyhimyksiäni.

Mutta kerrankin ei satanut ja maa oli kuiva. Pari pikaista kuvaa ohikulkumatkalta soramontulta.


Pimeätä on, keskellä päivääkin. Onneksi vain viikko ja päivä rupeaa taas pitenemään!

Hän on niin nätti <3 Nimi pitäisi pikkuhiljaa päättää.

Huomenna on viimeinen päivä postittaa joulukortteja. Joten tänään oli viimeinen päivä kovistella yhteystiedot esiin niiltä ystäviltä ja sukulaisilta jotka ovat muuttaneet tai tehneet muita yhteystietomuutoksia itselleen mutta jättäneet tiedottamisen väliin. Hyvin kävi. Vain yksi osoite jäi selvittämättä ja toivon saavani senkin huomiseen mennessä.

löysin muuten Taidemuseosta aivan upeita joulukortteja! Sekä perinteisiä että todella epäperinteisiä. Harmittaa kun ei ole oikein ketään jolle niitä jälkimmäisiä postittaisi.
Minulla oli kuviakin mutta en osaa siirtää niitä puhelimesta koneelle. Siitä alkaa tulla jo ongelma joten asia on kohta pakko yrittää opiskella.

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana villainen asukokonaisuus nimettömällä tulokkaalla on! Minulta jäi koko eilisen luukku kuvaamatta, koko viikko oli niin rankka että eilen ei mikään huvittanut. Nyt on onneksi monta vapaapäivää ennen joulua.

    VastaaPoista
  2. Uusi tyttö tuli kyllä niin hyvin puettuna että pärjätään luultavasti koko talvi hankkimatta mitään. Mikä onkin hyvä sillä ne mitä olin sille miettinyt ovat ihan takuulla liian pieniä. Noissa kuvissa sillä on SD-kokoiset kengät jalassa!

    VastaaPoista