sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Scavenger Hunt kierros 4.

Paratiisikartano-foorumin tämänkertaisen kuvahaastekierroksen teemana olivat JUHANNUSHÄÄT.

Tehtävänanto oli seuraava:

-lavastetut häät poneilla/nukeilla/ihmisillä 5 p. TAI
-oikea hääpari salakuvana 10 p. TAI
-oikea hääpari selkeässä kunnon kuvassa 15 p.

-ponilla on huntu 2 p.
-ja sormus 2 p.
-jotakin vanhaa 2 p.
-jotain uutta 2 p.
-jotain lainattua 2 p.
-jotain sinistä 2 p.

+ 3 pistettä jos morsian/sulhanen pitelee ponia ( vain jos kyseessä on oikea pariskunta.)

Me katsoimme että juhannuksena on vaikea saada vieraita tulemaan, joten juhlimme viikko jälkeen juhannuksen.
 Olen jo pitkään halunnut kuvata G2-poneja, joten ne saivat kunnian järjestää vihkiseremonian.

 Prince Clever Clover avioitui Princess Silver Swirlin kanssa juhlavassa seremoniassa. Ivy toimitti vihkiseremonian liperit kaulassa.

Lainattua häissä oli hääpaikka joka siis on veljeni auton konepelti. Se on myös sininen. Samoin ovat kynttiläkupit papin molemmin puolin.
Vanhaa ovat sormus jota Ivy hääparille ojentaa, sekä suomenhevostammojen kantakirjaluettelo. Sormuksen sisällä on vuosiluku 1941 ja se on isotätini vihkisormus. Kantakirjaluettelon kannessa on vuosiluku 1949.

Uutta edustaa heinäkuun Cosmopolitan jonka kannessa enteellisesti kysellään, mihin sinkkumiehet oikein katosivat?

Toivoakseni lehtien vuosiluvut ja julkaisuajat näkyvät paremmin?

Alisa vieraana ponihäissä. Hattu kuuluu luonnollisesti ihmisvieraiden hääetikettiin.

Alisa-paralle tapahtui jo jonkin aikaa odotettavissa ollut onnettomuus ja vasen käsi katkesi ranteesta. Luonnollisesti ranteen tappi on nyt käsivarren sisällä ja täytyy vähän askarrella sitä pois sieltä :(
Alisallahan ei koskaan ole ollut toista käsiparia sillä sen julkaisun mukana ei lisäkäsiä tullut, joten nyt lienee jo aikakin hankkia muitakin sormien asentoja.

4 kommenttia:

 1. Onnea hääparille. :D Melkoisia nämä haasteet, en tiedä riittäiskö mulla mielikuvitus. :P

  VastaaPoista
 2. Ei näissä nyt niin kummoista mielikuvitusta vaadita ; ) Sen kun kasaa vaaditut artikkelit yhteen kohtaan kuvattavaksi. Minua harmittaa ettei oikeata hääparia ollut tarjolla, mutta kukaan tuttu ei tunnu menevän naimisiin.

  VastaaPoista
 3. Voi, G2 ponit ovat ihania! <3 En osannut arvostaa niitä silloin kun niitä oli vielä kaupoissa mutta nyt tykkään ja kovasti. Itselleni olen onnistunut hankkimaan vain yhden yksilön tosin...

  Voi Alisaa, minun Tsukikolleni kävi sama haaveri pääsiäisenä. :1 Oli aikas hankalaa saada sitä tappia sieltä pois, mutta sinnikkään nuppineulalla koukkimisen jälkeen se lähti!

  VastaaPoista
 4. G2-ponit menivät itseltäni jossakin teini-iän angsteissa kokonaan ohi. Olin aivan fiiliksissä kun löysin kirpparilta ensimmäiseni, se oli niin kaunis!
  Ei minullakaan niitä kovin suurta laumaa ole, olisiko parikymmentä päätä? Mutta onneksi niitä löytyy aika usein kirppareilta.

  Azoneiden ranne tuntuu olevan niiden heikko kohta. Olen nyt yrittänyt katsella, missä olisi parahultaisen hintaisia käsiä. Mimiwoolla ainakin oli oikeata koko viiden parin pusseina. Sieltä voisi samalla tilailla vähän kenkiäkin nukeille.

  VastaaPoista