maanantai 15. kesäkuuta 2015

Romuninja

Meillä oli jokin aikaa kiva kierrätysmetallikuorma pihassa. Oikea romukuvadiggarin puuhamaa.

Kävimme siellä Arashin kanssa kuvailemassa. Arashille kun on niin vaikea löytää mielekkäitä taustoja.

Arashi-partka kärsii vaatepulasta. Stock kamppeet ovat paitsi epäkäytännölliset, myös suurinpiirtein mahdottomat pukea. Olen iloinen että nyt tuli otettua muutama kuva niiden kanssa. Seuraavaan pukemiskertaan voi mennä taas jokunen vuosi...

Pidän kovasti tuosta kontrastista mikä syntyy uberperinteisestä ninja-asusta ja metallijätteestä joka muuttuu moderniksi taiteeksi sopivasti rajaamalla.

Jarrulevyissä riittää. Tämä olisi hauska kuva mutta en pääse eroon ajatuksesta että nuo reijälliset pyörylät tuovat mieleen useampipaikkaisen ulkohuoneen.... Rautaiset istuimet tosi koville jätkille ja niin edespäin...

Arashin kanssa tulee kuvailtuja sen kasvoja niin antaumuksella, että välillä pitää ihan varta vasten ottaa pari kokovartalokuvaakin. Kun kerrankin joku Pullip perheen nukke seisoo kyselemättä omin avuin.

Näitä kasvokuvia eri kulmista tulee sitten otettua liiankin kanssa. Arashi on yhä kaikkien näiden vuosien jälkeen suosikkitni Taeyangien joukossa. Pidän nykyään jopa kulmakarvattomuudesta, tai oikeammin en kiinnitä siihen mitään huomiota. Ei Blytheilläkään ole kulmakarvoja.

5 kommenttia:

 1. Hih, minä en huomannut kulmakarvojen puuttumista ennen kuin mainitsit asiasta :D
  Arashi on kyllä komia ♥

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Todella hienoja taustoja, voisi melkein kuvitella että nämä olisivat jonkun uuden nukkemallin promokuvia. Mistähän romuninja saisi nahkatakin ja muuta "tosi kovien jätkien" roinaa. :P

  VastaaPoista
 3. Romuninja tarvitsisi todella kipeästi uutta vaatetta. Pitäisi katselle Etsystä jos sieltä löytyisi. Tytöt tuppaavat isompine vaatetarpeineen menevän aina edelle.

  Arashilla on tosiaan niin paljon silmämeikkiä, että kulmakarvojen puuttuminen ei yhtään tunnu häiritsevän.

  VastaaPoista
 4. Ja edelleen totean, että sinä se olet mestari löytämään oikeat kuvaustaustat kullekin nukellesi! Arashi näyttää aivan upealta tässä ympäristössä ja onhan se komea poika muutenkin. :)

  VastaaPoista
 5. Heh heh. Kun romujaan kylliksi tuijottelee, alkaa niistä löytyä hämmästyttävää estetiikkaa. Sama koskee nukkeja. Kun ei vuosiin porukka vaihdu, alkaa oppia aavistamaan mihin kukakin kannattaa viedä kuvattavaksi.

  VastaaPoista