perjantai 26. kesäkuuta 2015

Krokotiili

Tiedättehän miten Afrikassa ja jossakin Floridan suistoalueella tapahtuu tulva-aikaan niin että krokotiilit siirtyvät vesistöstä toiseen ja niitä löytyy paikoista, mistä niitä ei oleteta löytyvän.
No, luulisi ettei Suomessa, ainakaan täällä keskeisillä seutuvilla olisi vaaraa moisesta. Mutta väärässäpä oltiin!

Tällainen tyyppi löytyi hiekkaan hautautuneena pihatieltämme eilen!
Aika symppis otus. Ilmeisesti joku suklaamuna-aarre, sillä sen saa purettua neljään osaan. Mitään leimoja ei ole, vain numerosarja masussa.

Vaihtoehdot ovat että se on ollut siinä sen 14 vuotta jonka olemme tässä asuneet, se että se on tullut sadevesien mukana jostakin ja se, että se olisi pudonnut jonkun portilla käyneen lapsiperheen autosta.

Kaikkea sitä voi pihastaan löytää! Krokotiili on minulle hyvin läheinen eläin josta pidän kovasti, joten pidän löytöä oikein hyvänä enteenä. Sitäpaitsi se on söötti.

6 kommenttia:

 1. Hih, onpas hauska sattumus :D Nyt äkkiä ilmoittamaan tänne uudesta matelija-havainnosta: http://laji.fi/sammakot-ja-matelijat ;) Kyllä ovat tutkijat varmaan ihmeissään :D

  VastaaPoista
 2. Mitäs jos niitä tulee lisää? Kuten etanoita tai kotiloita tietyillä seuduilla? Tai jos tämä onkin luonnon oma tapa vastustaa etanainvaasiota? Tuo on selvästi purennasta päätellen peto.
  :D

  VastaaPoista
 3. Varo vain, kohta pihaltasi alkaa kaivautua oikein urakalla vaikka minkäsortin eläimiä!
  Mutta, hauska sattuma :D. Minkäs kokoinen lisko on kyseessä?

  VastaaPoista
 4. Sangen kohtuullisesti pikkusormen mittainen.

  VastaaPoista
 5. Wow, hieno löytö! ^3^
  On aina siistiä kun löytää tuollaisia esineitä odottamattomista paikoista, ja entistä siistimpää jos ne sattuvat olemaan leluja! Todella hieno krokotiili, jos se on pääsiäismunayllätys niin voi olla että on jo vähän vanhempi koska minulle ei ainakaan ole pitkään aikaan tullut vastaan noin hienoja pääsiäismunayllätyksiä. :33

  VastaaPoista
 6. Minustakin tuo on vähän hieno pääsiäismukaleluksi, mutta en oikein keksi miksi se muuten olisi koottava?
  Muovi on vankkaa ja hyvin sileätä joten vähän mietin voisiko se olla jostakin leikkisetistä? Playmobil se ei ole, siihen se on liian pieni vaikka muovi saman tyyppistä onkin.

  VastaaPoista