torstai 18. kesäkuuta 2015

Pastelleja eli Panda ja omenankukat

Näitä kuvia on vain muutama, mutta Pandaa tulee kuvattua niin vähän että laitetaan nekin nyt näkyviin. Kuvat ovat parin viikon takaa kun vielä oli mukamas kesä tulossa. Nyt on täpärästi plussalla ja sade on ravistanut omenankukat maahan. Eikä kesämekoista tarvitse edes haaveilla.

Pastellinväriset kukkaset, pastellinvärinen neitonen ja pastellinvärinen kesäleninki. Täydellistä jos sattuu tykkäämään pastelliväreistä.

Tämä kuva on julkaistu Pulli Suomen kesäkuvahaasteessa, samoin joku jäljempänä olevista poseerauskuvista. Jos siis joku huomaa tutun näköisen kuvan.

Illan varjo kasvoillani. Lämmin puun runko. Puku joka hädin tuskin verhoaa. Voi miksi, miksi olen puutarhassa yksin?

Panda kärsii samasta ongelmasta kuin kaikki maailman povekkaat tytöt....

Eli vaate joka on muiden yllä söpö on heidän yllään härski. Tai ainakin tyrkky. Ei sille vain voi mitään.

(Mutta sovitaanko Panda että jatkossa annetaan tuo mekko figuuriprofiilitaan vähemmän kumpuilevien käyttöön, jooko? Muuten blogi alkaa tarvita aikuisviihteen statuksen)

7 kommenttia:

 1. Kiitos! Pandasta tulee otettua liian vähän kuvia.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Kyllä noin uhkeaa povea kehtaa välillä vähän esitelläkin. ;D Meidän omenankukat alkaa vasta nyt puhjeta, täytyy äkkiä hipsiä ottamaan kuvia ennen kuin joku myräkkä vie ne mennessään...

  VastaaPoista
 3. Pandan kuvista tulee aina pelkkää poven ja tissivaon esittelyä. Muut Pullipit vain ovat niin kovin lattearintaisia kun Pandaan vertaa...
  Meillä ei omena ehtinyt kauaa kukkia. Koko ajan oli tosi kylmäkin, joten ei tarvitse odotella kummoistakaan satoa. Tuskin noita kukkia mikään ehti pölyttää :(

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Nämä omenankukkamaisemat sopivat niin kauniisti Pandan kanssa yhteen! Ihastuttava kuvasarja!

  VastaaPoista
 6. Pandaa on tullut kuvattua usein näissä naisellisissa ympäristöissä. Suunnittelin että seuraavaksi voisi kokeilla sen kanssa jotakin ihan muuta.

  VastaaPoista