tiistai 30. syyskuuta 2014

Adventurer´s Clubin syyskuun haaste

On näköjään muodostumassa perinteeksi lisätä haasteen kuva kuun viimeisenä päivänä iltayöstä. Noloa mutta kun....

Tämän kuun haaste oli helppo ja hauska. Otin kuvat ihan alkukuusta joten älkää ihmetelkö miksi luonto on vielä niissä kesäisen vehreä. Tällä hetkellä on jo ihan toisen näköistä.


Ilta-auringossa Päijänteen rannalla mökkilaiturilla. Eritäin klassinen ja ehkä loppuun kulutettu aihe mutta tällaiseen kansainväliseen haasteeseen sopivat kansallisromanttiset aiheet. Ainakin minusta.
Joku oli huomaavaisesti värkkäillyt ihkauuden laiturinkin minua ja Alisaa odottamaan.

Tosin kuvan ottamiseen toi haastetta saada tyyni vedenpinta aikaan. Keli oli aivan tyven mutta kuvausassistentti Ekku tuotti laineita.

Hei sitten ensi kertaan! Seuraavissa kuvissa ei enää juoksennella kesähepenissä.
4 kommenttia:

 1. Sun kuvausassistentit taitaa olla lähinnä henkisenä tukena, yleisesti ottaen näyttää siltä että avustamisen sijaan tarkoitus on luoda kaaosta? :D Alisa näyttää ihanalta ensimmäisessä kuvassa, tunnelma on niin rauhallinen.

  VastaaPoista
 2. Valokuvat ovat ihania kun niissä voi luoda illuusion rauhasta sinnekin, missä sitä ei oikeasi ole. Eläköön ääntön kuva!

  VastaaPoista
 3. Ihanan levollinen tunnelma näissäkin kuvissa. Veden läsnäolo kuvassa rauhoittaa mieltä ja sydäntä, ja kuten sanottua, mahdolliset häiriöäänet eivät pääse välittymään. ;)

  VastaaPoista
 4. Vesi on kyllä ihana elementti. Kuin yksi kiinnostava henkilö lisää kuviin.

  VastaaPoista