lauantai 13. syyskuuta 2014

Vaatehankintoja

Perjantai oli hyvä päivä nukeilleni. Vaatteita ja kenkiä tuli niin postin tuomana kuin kirppariltakin. Harvoin sattuu näin paljon herkkuja samalle päivälle. Yritin kuvata kaikki uutuudet nyt, kun sattui hyvä kelikin.

Virkattu myssy ja keltaiset sukkahousut ostin Hartsilapse-foorumilta alun perin Magdalenan uuden lookin pohjaksi. Mutta kuinka kävi? Bea ehti ensin.

Helppohan sitä on pölliä toisten vaatteita kun on kyky näyttää hyvältä missä vain. Kaikki muu paitsi kengät ovat uutta. Tuo valkoinen neulemekko tuli Blytheille ja Pullipeille hankkimassani muotinuken vaatteita ja kenkiä sisältäneessä kirppispussissa. Sovitin sitä ensin Edielle mutta Blythen pieneen kehoon se oli ihan teltta. Panda obitsuineen täytti sitä hiukan, mutta iso se oli yhä. Silloin tuli idea että olisiko se NIIN suuri että sen saisi kiskottua Bean ylle? Ja kuten kuvasta näkyy, ei voisi täydellisemmin istua.

Myssy on tähän auringonpaisteeseen liian kuuma.

Mutta mekko puolestaan on ehkä turhan kesäinen. Ainakin harteilla saisi olla pusero tai alla aluspaita. Kaunis ilma ei tarkoita että olisi yhä kesä.

Vilaus mekon selkämyksestä. Todella kaunis<3 Ja minä vielä ostin tuon vaatepussin vain siellä olleiden kenkien vuoksi...

Panda sai uuden bilemekon ja valkoiset saappaat. Kivaa löytää välillä kenkiä jotka mahtuvat mukavasti obitsun pulleroisiin jalkoihin.

Jupi sai uudet nilkkamittaiset bootsit ja ihastui niihin ikihyviksi.

Ja ovathan ne tosi hyvän näköiset. Minäkin tahdon itselleni tuollaiset...

Mutta Jolie, et suinkaan sinä ole salabrony?

Hei relaa! Tämä on vain pyjama.

Pyjama tarkemmin. Tämä on alunperin Pukifee-kokoinen mutta sopii näköjään myös Dalin vartalolle. Blythejä minä kuitenkin sen ostaessani ajattelin.

Voiko kesän huijata takaisin käyttämällä sitkeästi kesähepeneitä?

No höh.

Älä sure Alisa. Sieltä tulee kohta seuraava kesä. Kisko kiltisti koulupuku ylle ja jemmataan kirjaillut tunikat ja lierihatut odottamaan toukokuuta.

Kiitos katsomisesta. Muutama kenkäpari jäi nyt ilman kuvaa mutta ehtiihän noita vielä näkemään.

4 kommenttia:

 1. Ihastuttava Bea! Ehkäpä neulemekon alle voisi väkertää jonkunlaisen puseron niin että mekkoa voisi käyttää talvikuvissakin? :)

  VastaaPoista
 2. Minä haaveilin jo lumikuningatar-asusta jossa olisi pörröiset säärystimet, ranteenlämmittimet ja turkiskaulus sekä pusero tuon mekon kaverina.

  VastaaPoista
 3. ihania nukkeja ja kuvia!
  tuo hame on tosiaan tosi ihgh !

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Tuo hame on loistoesimerkki siitä että kirppareilta voi löytää aarteita.

  VastaaPoista