keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Yksisarvisen oksennus eli pastelli-invaasio

Nonolle ostamani peruukki osoittautui monta numeroa liian pieneksi. Pitäisi uskoa että sen pesäpallon kokoinen kallo on ihan muuta kuin normaalia Sd-nukkejen skaalaa. Mutta kun käytettynä oli tarjolla hurmaava peruukki, päätin ottaa riskin. Tulipa kokeiltua.

Itse asiassa peruukki oli niin pieni että pienipäinen Lydia joutui riisumaan siliconcapin sitä sovittaessaan.

Lydia arvostaa...

Sanonko mihin voitte tunkea pastellinuudelinne?

Mutta ei hätää! Huono on tilanne jollei tästä ruokakunnasta löydy sopivaa päätä peruukkia käyttämään. Pastellivärien erikoisasiantuntijamme otti homman hoitaakseen.

Ja se sopi kuin valettu! Peruukki on muuten mintunvihreä. Jostakin syystä taustan väri saa sen ainakin minun näytölläni taittamaan siniseen. Varsinkin noissa Lydian päässä otetuissa kuvissa.

Kuinka pastellinen sitä voikaan olla ilman, että meininki muuttuu ällöttäväksi?

tämä peruukki on paitsi massiivinen, myös joka suhteessa iso ja pitkä. Ja epäkäytännölline koko rahalla. Mutta nätti kuin mikä.

 Diabeetikot ja muut sokeriongelmaiset varokoot. Nyt liikutaan imelästä kohti ällömakeata.

Vaakakuvat antavat parhaan kuvan peruukin mittasuhteista.

No niin prinsessa. Päivän söpöstelykiintiö on nyt täynnä.

Mitä pitää tehdä kun löytää yksisarvisen tukastaan? Auttaako öljyhoito?

Viimeinen poseeraus.

6 kommenttia:

 1. Mitenköhän kauan tuo tukka pysyy hyvänä päivittäisessä käytössä...Kieltämättä se on kuin tehty Maretille. Voihan pastellinuudeli. :D

  VastaaPoista
 2. On kyllä melkoiset korkkiruuvit :). Lydian ilme kerto aika paljon :D, "ota se pois jooko"? Ei ihan ehkä hänen värinsä.

  Maretillesi nuo kiharat on juuri sopivan pituiset. Oikeen prinsessatyylinen tuo peruukki :D. Tsemppiä kiharoiden pitämiseen hyvänä. Ite oon aika huono tekemään kampauksia mut ehkä joskus vois kokeilla johonkin peruukkiin tekevänsä kiharoita testiksi miten onnistuu ja pysyy.

  VastaaPoista
 3. Minä ajattelin että jos en koske kiharoihin enkä hengitä niitä kohti, niin ehkä ne pysyvät hyvinä? Tuo on kyllä selvästi pelkkä juhlaperuukki jota ei käytetä arjessa eikä omituisissa ulkokuvauksissa.

  VastaaPoista
 4. Loistava otsikko, ihana peruukki ja täydellinen Marettille. Pointsit tuosta yksisarvisen löytymisestä hiuksista. X''D Ehkä paras kuvaidea vähään aikaan~ Juuri mintunvärinen yksisarvinen on se asia mitä tuollaisesta unelmatukasta voisi olettaakin löytyvän kätkettynä~

  G3.5 vauvaponsku on suloinen ja kakkosgeneraation yksisarvinenkin ihuna. Hassua kun en voinut sietää näitä kakkosgeneraation poneja kun ne olivat uusina kaupoissa, mutta nyt ne ovat alkaneet viehättää ja harmittaa kun ei tullut ostettua silloin...

  VastaaPoista
 5. Minulle kävi G2-ponien kanssa samoin. Ne olivat kai silloin uusina tällaiselle old school-poneilijalle liikaa. Sitten kun löysin ekan geekakkosen kirpparilta, se vei kauneudellaan jalat alta niin että heilahti. nykyään olen ihan myyty niihin.
  Pelkään että sama tapahtuu geenelosten kanssa. Tyypillistä minulle on retkahtaa generaationiin siinä vaiheessa kun niitä ei enää saa mistään.

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva kun postaat niin usein vaikka postaukset ei ole tylsyyttävän pitkia, hyvä! ;-)

  VastaaPoista