keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

I´ve got my attitude

Lisää Nonoa kansalle.Aamulla Nono sai uudet, 4 milliä pienemmät silmät, kynsilakkaa ja kuumaliimasuedauksen. Täytyy sanoa että Volksin huoltopurettavuus on huonoin mihin olen törmännyt. Mutta ei siitä enempää. Tässä näette lopputuloksen.

Silmien pienentäminen ei suinkaan vähentänyt Nonon animemaisuutta. Nyt hän vasta hämmästyneeltä näyttääkin.

En tiedä mistä syystä, mutta tässä kuvassa nono näyttää ihan mangaka Ai Yatzawan piirtämältä.

Tässä hänen piirtämänsä kuva Paradise Kiss-mangasta. Huomaatte varmasti yhdennäköisyyden. Luulen että se tulee silmistä ja kuvassa korkealta vaikuttavasta otsasta.

Oikeasti Nonon otsa ei ole korkea ensinkään. Päinvastoin. Koko pää on ihan pyöreä ja normaalin mallinen peruukki ei käy päähän. Ärsyttävää.

Bling blingiä. Ettei menisi ihan kantriksi. Myös vilaus mintunvihreistä kynsistä.

No doll hyvinkin. Varaosavalmistaja Swedol kuulostaa minusta ihan siltä että voisi valmistaa nukkejakin.

lentäviä hiuksia. Oli todella tuulinen päivä ja välillä lensivät saparot, välillä koko peruukki. Uhkasin että tämä on Nonolle viimeinen kerta ulkona ennen silikonimyssyn saapumista. Jos jotakin vihaan niin liikkuvaa peruukkia.

Eilen avattiin kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliittolain puolesta ja se saavutti heti suuren kannatusmäärän. Koska Nono on aatteellinen tyttö ja haluaa kaikkien onnea, hän myös julistaa asiaa. Tämä kantaaottava teksti löytyi Hartsilasten foorumilta ostettujen tennarien pohjasta.

Purkaessani Nonoa kävi ilmi, että oikeastaan vartalo ja takaraivo ovat aika samaa sävyä. Vain Nonon kasvot on blushattu niin vaaleanpunertaviksi.

Lapset: Opetuksen sana: Jos kuvaatte tuulisella säällä nukkea heinissä, saatte syyttää vain itseänne jos peruukki kerää lisää materiaalia itseensä.

Kiitos katsomisesta ja tässä linkki kansalaisadressiin:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/192
4 kommenttia:

 1. Ihana asenteellinen kantrityttö :D Ihana nukkeblogi sulla, jään lukijaksi :)

  www.hartsinukkeilua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa! Toivottavasti viihdyt!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää tuonkin kokoisilla silmillä. Vähän hassu toi lenkkarin pohjan teksti, sopii kyllä aiheeseen. Ite allekirjotin kanssa sen addressin.

  VastaaPoista
 4. Nätti tyttö tämä sinun Nonosi, kivalta näyttää uusilla silmillään varustettuna.

  VastaaPoista