maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kiireinen Linnet

Taas on vierähtänyt pitkä tovi ilman Linnetin kuvia. Flicrin seuraajat ovat nähneet ne toki siellä. En suoraan sanottuna enää edes muista, mitä kuvia blogissa on jo nähty ja mitä ei.

En ole tainnut koskaan esitellä kettuterrierikokoelmaani? Tämä luonnollisen kokoinen hartsinen karkeakarvainen kettuterrieripatsas on uusin hankintani. Suoraan vaatekauppa Vilan ikkunasomistuksesta ostettu ;) Jollei lasketa vaaleanpunaista väriä, se on suuremmoinen!

Linnetillä on silmää monenlaisille harrastuksille.

Kevättalven se oikea look. Turkikset, keinotekoisetkin ovat viluisen tytön paras ystävä.

Linnet robottikarhutestissä. Konekarhulla mitataan hallituissa olosuhteissa koiran reagointia suurriistaan ja toimintakykyä pelottavassa tilanteessa. Testipaikkana oli vaatimattomasti Jyväskylän keskustassa urheilukeskus Hippoksen piha.


Jyväskylä tuolla jossakin. Äijälänsalmen sillalla maaliskuun auringossa. Tuonne selän taakse valmistuu tuleva asuntomesualue ja tärvää suuremmoisen maiseman.

Kalterien takana.

Valtatien varressa asuessa näkee välillä asioita joita ei tahtoisi. Kun ohituskaista päättyy ja yhden kaistan molemminpuolin on kaide, ei auta yrittää enää ohi. Jälki oli rumaa mutta ilman vainajia selvittiin.

Punamultainen seinä on punapäälle täydellinen tausta.

Tämä kuva on vain hetki sitten otettu ja tykkään siitä kovasti. Täysikuusta huolimatta iltaisin on kovin pimeätä. Mutta niin tunnelmallista.

Kiitos katselusta. Linnet on jo hyvin lähellä sadan kuvan etappia!

1 kommentti:

  1. Linnet on upea punapää. Niin monta onnistunutta otosta että en osannut päättää suosikkia. :)

    Jos uskaltaa yrittää niin terrieripatsas lienee helppo maalata aidomman väriseksi? Toisaalta mää kyllä tykkään kaikesta vaaleanpunaisesta. :D

    VastaaPoista