maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tuhatsata mustaa labradoria

Aamulla paistoi aurinko mutta kun kuvaamaan päästiin, oli pakko ryhtyä salamahommiin. Uusi työ- ja kuvauspöytä on hieno mutta sen valo ei yksikseen riitä. Asiaa pitää vielä kehittää.

Otsikko tulee Marimekon mekostani joka päätyi sattumalta läsnä oltuaan taustakankaaksi. Minusta se toimi virassaan hienosti. Mitä mieltä te olette?

Jyväskylän Piia´s askartelupuotiin oli tullut myyntiin Blytherihkamaa! Suurkiitokset Lily Silverille Pullip Suomesta jolta sain kuuman vihjeen asiasta. Lydiastakin tuli siis Blythisti.En väsy kuvaamaan Lydiaa vaikkei sen hipiä tulekaan edukseen salamakuvissa. Mutta tuo, miten eri ilmeitä kuvakulmat tuovat on tosi koukuttavaa. Erityisen palkitsevaa on yrittää jujuttaa hapannaamalta hymynpoikanen.

Lydia on hintsun liian pitkä tähän kuvauspisteeseen. Taustan kirjahylly vilahtelee.

Tukka kiinni ja baskeri päässä Lydia näyttää ihan joltakin ituhipiltä. Taistolaiselta ituhipiltä vieläpä.
Tästä taustamusiikkia nuoremmille lukijoille joilla ei ala automaattisesti soimaan korvissa 70-luvun työväenlaulut taistolaisuudesta puhuttaessa.

Dede sattuu sopimaan ihan täydellisesti Lydian vaatteiden väriin. Tämä pieni tyyppi on kyllä hämmentävä tapaus.

Dede on käytännössä vanhin nukkeni mutta tuntuu kuin en tuntisi häntä ensinkään. Lisäksi tuo vihreä pääkasvusto elää ihan omaa elämäänsä.

Kun kerran kuvattiin, oli paikalla myös Linnet. Nallepipohan on oikeastaan hänelle väkerretty, mutta kyllä se ennemmin Dalien kokoinen on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti